Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2022 19:07 - Разказът за вирусът е умишлено нелогичен, ирационален противоречив и смахнат и това не е случайно
Автор: aidriell Категория: Политика   
Прочетен: 984 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.02.2022 23:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Никога не е ставало въпрос за вирус или пазене на хора.Никога не е ставало въпрос за пазене на здравни служби или спасяване на животи.Целият Сатанистки план от ден едно е хроника на разрушението на една цяла цивилизация и максимизиране на труповете, психопатите и психично болните.Това е отдавна доказан факт и той не е предмет на темата днес.Темата днес е защо разказът за "Пандемията "Ковид" е умишлено нелогичен, ирационален, противоречив и смахнат .




image


Защо . Много хора си задават този въпрос и търсят отговор за здравата логика на  случващото се. Истинският тотален контрол глобално може да бъде постигнат само и единствено чрез лъжа. Чрез истината не може да контролираш хора да спазват правила ,които имат за цел тотален контрол. Ако използваш истина ти не знаеш дали те ще спазват заради самата истина /и здравият и смисъл/ или ще спазват, именно твоята принуда ,чиято сила и власт води до крайната цел контрол. Управлявайки хора чрез лъжа те трябва да виждат история и неща ,които не съществуват и са изградени за тях в една паралелна садистична реалност. Всепроникваща чрез своята ежедневна повтаряемост реалност.Насилвайки хората да спазват тези случайни произволни противоречиви правила и норми, подменяйки ги всеки ден с нови и нови това създава изходната база за оценка на това кой е "лоялен и пригоден" за Новият Световен ред и кой е непригоден.

Никога не можеш да контролираш маси с хора чрез истина ,защото истината има свой собствен живот и съществуване извън теб. Тя не може да бъде променяна направлявана или контролирана. Ако опиташ да наложиш тотален контрол чрез Истина то не е ясно дали ти си контролиращият и дали хората ще се подчиняват на теб от страх или просто истината ще е тази , която ги движи и заради която те ще действат именно така. Само чрез лъжа може да тестваш лоялност и контрол и това дали хората ще ти се подчиняват напълно на твоята воля,  сила и власт и ще бъдат лоялни към теб.

image


Ако правилата имаха ясен смисъл, базиран на истини то хората щяха да ги спазват безупречно,защото това е логичното.Щяха да ги спазват не заради принудата силата  властта и волята  за контрол. Истинският контрол може единствено да бъде упражнен и наложен чрез лъжа.Истинската власт и сила лежат в това да накараш хората да се страхуват от нещо ,което изобщо не съществува. Да ги накараш да се откажат от мисленето си и логиката си в името на това да защитят себе си от измислена заплаха Ако те ти подарят правото си да мислят и ти мислиш вместо тях това е Тоталитаризъм. За да постигнеш абсолютен контрол ти трябва да накараш хората да виждат неща ,които не съществуват.Фикции. Трябва да накараш хората да чувстват да вярват и да живеят в тази създадена фалшива и измислена реалност. Историята изобщо не трябва да е достоверна или правдоподобна и това не е случайно.Напротив тя трябва да е напълно безумна тотално нелогична и граничеща с абсурд. Правилата също не трябва да имат какъвто и да било здрав смисъл или логика те са там не за да имат смисъл и логика ,а за да се спазват. Това е именно идеята на целият Ковид план,който е умишлено нелогичен. Това е тест.


image

Колкото по противоречив, нелогичен и откачен става сценарият и разказът /съответно обратната връзка с наблюдението над ваши  действия и реакции чрез дигитално следене, контактно проследяване и тн./ то... толкова повече се оценява вашето личностно съответствие спрямо правилата ,които са заложени като базисна норма за  податливост и контрол. Когато накараш един човек да изостави своята собствена мисъл и преценка в полза на някаква външна преценка , където някой /вместо него /ще мисли и взема решенията то тогава имаме пълен и асолютен деспотизъм и контрол чрез перфектна форма на робство.



Разкъсвайки човешкото съзнание на малки парчета , събирайки ги отново в нови форми по свой собствен избор и вкус това създава дехуманизирани същества -"животни".

Такива субекти по нищо не се отличават от животните ,понеже съзнанията им са разрушени.Те ще спазват безпрекословно заповеди , безмислени правила и норми и ще правят всичко,което им се каже и нареди чисто и просто, защото са безмозъчни и деморализирани.Защото са "хора" без морален компас и безисни ценности да разграничават кое е "Добро или Зло" .Такива перманентно ще очакват от външен източник "Господар" той да мисли вместо тях. Карайки робите да вярват в правилата ,които са  очертани дори и след като публично си обявил и признал,че тези правила са лъжливи, безмисленни и безумни и са набор от  АБСОЛЮТНИ ЛЪЖИ това е най чистата форма на контрол и власт.Да си признаеш лъжата и да наблюдаваш ,че те знаят,че ги лъжеш,но въпреки това спазват. Садизъм.
image


Марк Твен казва:

"По лесно е да излъжеш и заблудиш човек ,отколкото да убедиш глупакът да приеме ,че е бил лъган и заблуждаван."

Когато публично обявиш ,че маската не работи ,че ваксините не работят ,че вирусът не е толкова смъртоносен и едновременно с това обосноваваш постоянно ,че маските водят до рак на дроба, умствена недостатъчност,хипоксия. Че ръкавиците водят до гъбички и рак по ръцете. Че ваксините съдържат отрови, застрашаващи живота и здравето и хора умират от тях и при все това отново и отново да виждаш как "хора" масово продължават да носят маски.Да си слагат ваксини и ръкавици и да втриват дезинфектанти навред то тогава знаеш, че вече нямаш работа с никакви човешки същества и хора.Знаеш,че собственото им мислене е ампутирано и изключено тотално и че някой друг мисли вместо тях. От ден едно на пандемията до ден днешен света е абсолютно същият и нищо не се е променило с изключение на напълно зомбираните идиоти,които са на в 100% в транс и пълно съотвествие с плана за депопулация.Разбира се последствията и щетите са напълно обективни на всяко едно ниво. Когато % ваксинирани достигне критичната точка от която няма връщане назад нещо ще се случи. Може ясно да видите кои са основно ваксинираните държави и в кои държави изцяло се избягва ваксинацията на https://covidvax.live/




Кой конструира тази садистична, фалшива паралелна реалност в която плуваме. Кои са манипулаторите зад сцена движещи тези лъжи и измама.По това което се случва пост фактум можем да заключим ,че зад операция с подобен магнитут и размах стои някакъв глобален контролен център.Някаква база координираща проектираща и движеща целият този парад и маскарад на шарлатаните. Това обаче същевременно е непосилен труд за човешко същество би било невъзможно. Това прави нещата сложни и навежда на мисълта ,че депопулацията ще е естественият завършек на една тотална колонизация на планетатата ни от чужд вид.Ние просто ще бъдем превърнати в биологични роботи.

image


Карайки дехуманизираните роби постоянно да повтарят една и съща мантра-лъжа това води до дехуманизация и премахва всякаква форма на приличие,честност или морал които се изпаряват. Това е подготовка за глобален геноцид. Повтаряемоста на общата лъжа е малка форма на Сатанизъм в която самият пропагандатор на Плана се превръща в чист инструмент на Дявола.Общество от скопени лъжци и измамници ампутирани откъм мозък и мислене може лесно да бъде контролирано и убедено да прави каквото му наредят. Когато пропорцията безмозъчни достигне критично ниво може просто да очакваме геноцид. И те ще го направят нямайте капка съмнение. Историята е показала неведнъж превръщането на хора в животни и изличаване на цели цивилизации именно така.

Айн Ранд казва за властта: 

"Властта е треволяк ,който никне единствено в запустелият и празен двор на изоставено и пусто съзнание". Защо ,който и да било нормален човек би желал власт ? Властта е за абсолютни социопати и психопати.


Хората са в масова психоза и изобщо не осъзнават голямата картина на вирусният геноциден сценарий,който върви като "Троянски Кон". В още в по малка степен те осъзнават и възприемат многочисленият брой приоритети скрити пред очите ни чрез този Троянски кон.Човечеството дълго живя в илюзията за привидна свобода. Малко хора са наясн о,че свобода тук в "Фермата няма, никога не е имало и няма да има що касае цялата история на човечестото от начало до край. Човечеството винаги е било манипулирано лъгано управлявано и живяло в илюзии за свобода Сега обаче сме на прага на нова революция. Пред която Болшевишкия геноцид бледнее. Това ще е цифров концентрационен лагер с пряка тоталитарно комунистическа дехуманизираща диктатура в която живите ще завиждат на мъртвите. В която оцелелите ще са единствено максимум 12г. деца.

image
Политици,учени ,лекари, учители това са просто контролната група със специфични функции и роля да индоктринират съзнанията на масите. Що казае истината за фермата "Терра" това са абсолютно корумпирани зловредни идиоти като всеки един от тях в своята област и професия е малък Сатанист и дава своят принос.Всичко, което те правят е да преподават абсолютни лъжи,, лъжи и пак лъжи.Огромната част от нещата които са ви учили не са истина.Всички нива на познанието на "Терра" са абсолютно корумпирани и пропити от горе до долу с абсолютни внимателно проектирани лъжи. Целта е контрол

image


Тъжната приказка  в този Терариум е ,че истината е вече толкова рядко и екзотично "животно",че ако някога случайно я срещне то никой от така наречените "нормални" хора не би повярвал и на капка от нея. Многослойна като люспи на лук измамата в която живеем е довела нещата до такова положение,че на хората вече не им пука изобщо за истината.Мнозинството дори не искат истината не ги вълнува  те живеят удобно  зомбирани в цифровият си концентрационен лагер в екосистемата на FB,Instagram WhatsUP,TikTok Telegram,Viber..Нарцистични субекти без стремежи и осъзнатост. Нямат вече почти никаква самостоятелна човешка идентичност и същност освен тази,която им се проецира през екрана. Дори когато са в ресторант в семейна среда или с хора те са в перманентна абстененция и не са в състояние да говорят. Както се казва "Кажи ми удобна и сладка лъжа ,но не ми казвай истината".




image

В тази ситуация положението е трагично. Истина вече не съществува, тя е ирелевантна относителна или ако има някаква стойност тя може да бъде размита и смачкана чрез програмиране от телевизора. "Никой не знае със сигурност".Престъпникът от Фабианското комунистическо общество с глобалисти Оруел имаше мантра." Този ,който контролира миналото -контролира бъдещето ви ". Никой не знае със сигурност обаче Дезинформацията така е пропила и унищожава всичко ,че едно човешко същество в тази ферма ,колкото по образовано е то -толкова по глупаво е то. Колкото повече индоктринационни институции и дипломи е завършило то -толкова по тъпо и глупаво става то .Защо е така ? Защото това са фабрики за програмиране и създаване на идиоти.   image

Истината отдавна е изгубила смисъл за тази група цифровизирани и индоктринирани глупци професори академици,математици и тн. Реалността е,че живеем във всеобхватна всепроникваща конспирация -лъжа.Дори и да кажем на хората истината те никога няма да ни повярват и ще се побъркат. Ще ви сметнат за абсолютно луд или ще ви обявят за терорист и вечен свой враг. За да предпазим разсъдъка си на хора в този Сатанистки концлагер  то трябва на всяка цена да гледаме прагматично на всичко и да се само изключим тотално от всякакви видове и форми на контрол и програмиране  като телевизия социални медии и тн. За да виждаме по ясно реалността то трябва да комуникираме повече с живи хора.Планетата Земя (Терра) първо не е наша Земя. Това е извънземна интергалактична Ферма за месо и болни създания,които се изпращат тук. Тя е нещо като скотобойна и психиатрична клиника за Вселената.На всеки 100г.тук се организира и пламва пандемия за да се напълнят корабите им с човешко месо.Ние сме храна за тях буквално.Това именно обяснява тоталната психопатия,която цари навсякъде на Терра.Няма доктори няма учени няма учители няма пророци в истинският смисъл на думата тук няма нищо читаво и всички са абсолютни шарлатани, умпопобъркани и очакващи някой да ги вземе на сериозно. Най сериозното, което може да вземете е да приемете,че Терра е ментална институция тип --Психиатрия, пълна с утайки и лунатици ,като всичко това задължително ще обясни много от това, което ви се случва. Ще обясни терора простотията и злините,които ни съпътстват в живота тук ,


image
 

    


 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 684919
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883