Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2021 20:04 - Словакия снима под микроскоп ваксината на Pfizer:'Нагъл Опит за разрушение на Човечеството чрез молекулярни интегринови оръжия в Графенови червеи'
Автор: aidriell Категория: Технологии   
Прочетен: 880 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.09.2021 21:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Първата капка горе е чист  разтвор от отровата на Pfizer , сложена под микроскоп тя показва макро молекули с Нанолипидни превозни средства пълни с Графенов Оксид и  плуващи в намагнетитизираният гел на ваксината на Pfizer. Разтвора е привидно мъртъв и без потенциал.


image

Към разтвора по горе след 3 минути са добавени няколко капки човешка слюнка.

Ясно личи разпада на нанолипидните мехурчета с формации и групирането на Графеновият Оксид / Редуцираният графенов Оксид/  към малките области, изобразени в  по тъмни петна.

image

Снимката горе след  3 минути следва добавяне на  2 капки човешка кръв и още от ваксината. Графеновият Оксид моментално започва да атакува Еритроцитите (това са кръвните клетки преносители на кислорода) в кръвта и да извлича хемоглобина им. Поради изключителната си острота частиците Графенов оксид буквално нарязват на парчета Еритроцитите, разрушавайки ги те изсмукват Хемоглобинът им. Белите клетки  това са мъртвите Еритроцити  с напълно изсмукан и източен хемоглобин.



image

На снимката горе наблюдаваме под силно увеличение мъртви Еритроцити вляво, образували плътен коагулат от микросъсиреци ,а в средата имаме единствено изсмукан от Графен  Хемоглобин т.е  молекулярно желязо.


image

На снимката горе след 30 мин. наблюдаваме растеж на подобни на Неврони структури  ,които изграждат непознати невроно подобни мрежести структури. Белите точки вътре в тях са човешки Левкоцити ,Нютрофили и Макрофаги, които са последна линия на отбраната с/у инфекция в тялото  и които опитват да унищожат и разрушат безуспешно неизвестните структури.

image

60 минути след началото на теста остра паразитнa структура започва да расте и да се оформя и издига нагоре в едно от тези  неизвестни бели петна. Тя има определено тяло и расте директно от тъканта и субстрата под нея. Учените и дават име "Графенов Кристален Полиморф". Това е синтетичен организъм , плод на синтетична биология и генно инженерство.Това е вид организъм от Графен съдържащ и пренасящ огромни количества вирусни Шипови (Ебола) протеини в себе си. Полиморфният графенов червей не е изучен , но се предполага ,че се храни и расте посредством извлечено молекулярно желязо от кръвният Хемоглобин на Еритроцитите. Неговите шипови Ебола протеини имат потенциал да втечнят тялото и всички органи до които имат съприкосновение. Важно е да се отбележи ,че продукцията на графеновите полиморфи- червеи не започва преди ваксинационната  mRNA да навлезне вътре в човешки клетки. Попадане на Шипов Ебола протеин във човек обаче може да се случи просто при контакст с ваксиниран, понеже всички ваксинирани отделят огромно количество от тези зрели вирусни Шипови Ебола протеини .Те ги отделят в масивни количества през  нано частици наричани Екзозоми. В експеримента паразитът се развива с изключителна скорост от около 3 см на час.

image

 На снимката горе за по малко от час имаме изцяло оформен зрял червей- полиморф създаващ нагънати Шипови Ебола Протеини и изсмукващ хемоглобина от кръвните  Еритроцити. Белите клетки по долу и горе са мъртви еритроцити без Хемоглобин.Лекарите смятат ,че ваксинираните са екстремно заразни инкубатори,  разнасящи тези Ебола Шипови Протеини и паразити и те могат да заразяват поголовно хора , вероятно пренасяйки и паразитите, които се разнасят също чрез PCR тестове инфектирани маски,слюнка,фекалии ,кръв,сперма въздух и всякакъв друг вид телесни течности. Графеновите  Полиморфи в латентно състояние могат да достигнат мозъка.Трансмисията на тези паразити и протеините им е повсеместна и са невъзможна за контрол.Така дори и малкото останали здрави и неваксинирани хора ще се окажем в много трудна, невъзможна за контрол ситуация да бъдем постоянно инфектирани и заразявани от тези разносители на зараза наричани "ваксинирани".

image

Горе на Снимката е  Зрял Графенов Кристален Полиморф , отделящ Ебола Шипови протеини! 

image

Същият и тук .Червеят е силно чувствителен към електромагнитни полета. Шиповият Ебола протеин, който отделя предизвиква мощна цитрокинова буря в тялото невъзможна за контрол , която втечнява органи и разрушава свързващите протеини наричани Интегрини ,които участват в самото поддържане и слепване на клетките  в тялото .
image
ПРИ ПРИЛАГАНЕ НА ЛЕКАРСТВОТО  ИВЕРМЕКТИН  , ХЛОР ХОРОКИН ИЛИ ХИНИН В НУЖНИТЕ КОЛИЧЕСТВА  ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕЯТ ФУНКЦИОНАЛНО СЕ РАЗПАДА. Нужни са допълнителни изследвания за да се установи какво се случва с товарът му от Шипови Ебола протеини,които лекарите спекулират ,че остават напълно функционални и заразни. Лесна е детекцията дали сте заразен с Полиморфи чрез обикновен Пулс Оксиметър показващ реалновремевата ви кислородна сатурация на кръвта.Ако тя започне рязко да пада значи червеите се хранят с еритроцитите ви. 



Снимките на лекарите от Словакия са тези отгоре 
Тези двете по долу са просто за сравнение и илюстративни от вирусен протеин на Заирска Ебола Вирус.Сами може да прецените и сравните вида  и на двете с  произведените от Терористите Комунист -Глобалисти Графенови Кристални Полиморфни Червей. 

image
Заирска ебола вирус (горе и долу ) 


image



РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ И ГО КАЧЕТЕ И В ФЕЙСБУК .










Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 682158
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 881