Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04 22:40 - The Great Reset- Великият Рестарт на Планетата Прелюдия към Нов Световен Ред
Автор: aidriell Категория: Технологии   
Прочетен: 667 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 13.04 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Нито една сфера от живота няма да остане незасегната от плана за голямо нулиране, който ще реформира всичко. Комунистите Глобалист Технократи вече натиснаха бутона за голямо нулиране. Глобалистката технокрация използва пандемията COVID-19, за да заобиколи всякакви права на човека и демокрация за да унищожи опозицията и да ускори дневния си ред като наложи на обществеността смазващ тоталитарен жесток контрол. Тези, които се считат за опасни и безполезни ще бъдат просто унищожени.Светът ни ще бъде едно много по различно място,когато това приключи. Голямото нулиране се отнася не само до глобалната икономика и програмата за наблюдение и контрол на света  чрез постоянни импланти за цифрово следене и наблюдение имащи "етикет за изтичане". Познайте какво ще става с всеки на който му изтече срокът на годност на импланта в момента в който машината реши,че този човек е вече ненужен или безполезен? Ние сме в първият начален  етап на това нулиране и ни използват като Морски-Гвинейски свинчета.Ние ще бъдем обвързани с тези импланти и електронен идентификатор , свързан с вашата банкова сметка с здравни досиета, идентификационен номер на социален кредит и в крайна сметка той ще диктува всеки аспект от живота ви.

Това ще ви лиши от всичките ви свободи привилегии и права като човешко същество каквито познавате.Дори и най елементарните такива като дишане, правото да излизаш от вкъщи да седнеш на пейка или да говориш.The Great Reset ще разруши капитализма и свободното предприемачество из основи и ще ги замени с високотехнологично технократично общество, публично наричано от Глобалистите комунисти  „Устойчиво планетарно развитие" Нито една сфера от живота няма да остане незасегната и недокосната от този план за голямо нулиране. Планирания рестарт ще засегне всичко от правителството, енергетиката и финансите до храните,медицината, недвижимите имоти, полицията и дори начина, по който взаимодействаме с нашите ближни като цяло. Поверителността ще бъде премахната,а великият AI  ще наблюдава всеки един аспект от живота ни. Всичко което стои на пътя му ще бъде разрушено.The Great Reset плана буквално се отнася до глобален утопичен дневен ред за наблюдение и контрол над света и неговото население чрез централизирано сървърно базирано AI /цифрово/наблюдение. Тип Оруел самият оруел е масон и член на тайното Фабианско общество на Комунистите Глобалисти. Тяхното лого е Вълк в овча кожа ,а мотото им ;Когато ударя ще ударя здраво ". Думата собственост в новата Утопия няма да съществува.Тя ще бъде заменена от Технокрацията за устойчиво развитие т.е на бъдещите поколения ако нещо им трябва те просто ще си го наемат ,но няма да притежават абсолютно нищо. Планът за движение в  устойчиво развитие ще се базира само на максимата есенциална нужда.Нищо, което не е есенциална нужда няма да съществува.

image

Утопията ще унищожи човешката идентичност изцяло.Светът ще бъде разделен на привилегировани касти и зони със супер богати 1% технократи тип Джеф Безос,Сорос и останалото ще са гета с роби. Роби, които ще бъдат менаджирани по подобие на добитък чрез роботи. Не си и мечтайте,че след като сте маскирани,дезинфекцирани PCR тествани и ваксинирани въобще ще станете първокласен гражданин по подобие на Билл Гейтс.Няма да придобиете каквито и да е права различни от тези на роб.Това с правата впрочем може да работи първоначално като стимул за геноцидните ваксинации и тестове.Тези Технократи Глобалист Комунисти обаче ще използват хората като добитък за експерименти и те просто едва сега започват. За да работи всичко това, те ще започнат с високотехнологична поведенческа модификация на мозъка.Тя работи чрез VMAT- God Gene Vaccines, PCR тестове и Ваксини" съдържащи моргелоза приони,Tекнетий,следящи устройства и реални щамове. image98% от човечеството са напълно невежи и с мозъчен дефицит, когато става въпрос за най елементарните неща.Те са обучени просто да се доверяват на системата и да бъдат такива ,каквито са именно от индоктринационните институции тук в "Фермата. Плана за Нов световен ред се осъществява дълго време в продължение на десетилетия. Вие го знаете като "Novos Ordo Ceclurum" означаващо "НОВ  СВЕТОВЕН  РЕД" Това е и мотото вписано в Американската доларова банкнота.

image

Маски,локдауни, дезинфектанти ...зомбираните тълпи мажат постоянно трият всичко и спазват  Те смятат ,че така ще спрат вирус ,който обикаля за 90 дни Планетата. Вируситес не се борят с лекарства те са въздесъщи и никога не може да бъдат унищожени.Вирусите са в основата на живота те не се борят те инфектират и ги прекарваш. Преболедуваш ги и Имунитета ти ги държи под контрол. Ако не ги държи ти си отписан.Всички мерки са насочени към съсипване на имунитета на хората и максимизиране на труповете.Лекарствата не лекуват вируси няма такива лекарства и никога няма да има или да бъдат измислени. Модификацията на поведението на хората ще гарантира безопасността за Глобалист-Комунистите технократи. Психологическата причина за голямото нулиране е страхът им от загуба на контрол над собствеността-Планетата.Те притежават милиарди и трилиони и тяхното възприятие за реалност е толкова изкривено и ненормално "огледало", че те се чувстват Богове, които имат право да експериментират, контролират по-нисшите по слабите и изобщо да модифицират популацията по свой вкус. Въпроса е може ли да ги виним...? Когато виждаме на какво са способни хората. Когато виждаме,че 98% са стадо ,което не може да бъде  оставено сами да се контролират , просто защото са безумни.Те изпадат в  "безтегловност" без религия или култове, някакви гуру учители ,които те тачат за да ги наставляват и  тикат нагоре към прогреса. Мнозинството въобще не знаят къде се намират и нямат и  концепция за добро или зло. Голямата част от тях са и патологични психопати лъжци,егоцентрици ....които ако не се контролират ще разрушат системата.Те дори не могат да общуват нормално без наложени рестрикции. image


За да изпълнят дневния си ред по Рестарта на Планетата, който включва унищожение и елиминация на 98% от наличните хора Глобалист-Комунистите Технократи ще създадат освен биологична пандемия и глобална икономическа и хранителна катастрофа с невиждан мащаб. Недостига на храна ще доведе до масов човешки геноцид и канибализъм. Канибализма ще бъде подсилен именно от разрушителните им модификации в мозъците на хората чрез молекулярните оръжия ,които те наричат ваксини, PCR тестове и 5G.Когато Starlink системата заработи Адът ще се отвори. Това ,което сме виждали по филмите за Зомбита и подобни ще бледнее.Ваксинираните ще се управляват като рояк. Съвсем скоро ще създадат настроения срещу противниците на техните- геноцидни ваксинации и тестове.В Израел вече ги нападат тероризират и бият. Те ще обявят НОРМАЛНИТЕ  ХОРА  < НЕВАКСИНИРАНИТЕ  за причина за продължаващата пандемия при все,че именно ваксинираните се явяват Биологичните инкубатори и разпространители на тази продължаваща зараза. 


Практическата цел на Голямото нулиране е основно да преструктурира света от нулата и след това да го надгради от пепелта.Това означава глобално разрушение на всичко.Всеки елемент от природата и всяка форма на живот е част от глобалния им инвентар, управляван от уж добронамерената държава,която от своя страна е собственост на няколко други добронамерени заможни хора станали богати чрез технологиите.Всички тези инвентари трябва да бъдат стриктно отчетени да бъдат картотекирани и регистрирани в централна база данни, да могат да се четат от скенер и лесно да се манипулират, идентифицират и да се управляват от AI, като се използва най-новата наука.Целта е да се преброят и след това ефективно да се управляват и контролират всички планетарни ресурси включително и хората, в безпрецедентен мащаб с безпрецедентна цифрова прецизност. Докато майсторите масони технократи, разбирай Глоабалист-Комунистите ще продължават да се радват на много добър живот на хубави местенца с обширни територии със запазена природа  чиста храна и вода в лукс без ненужният "плебс" да им пречи с вродената си непредсказуемост и  волатилност. Глобалното нулиране няма да е от полза за „ХОРАТА, които най-вероятно ще са мъртви по голямата част дълго преди това занятие да приключи.За да обобщим, желаният краен резултат е гигантски, безрадостен, силно контролиран експеримент тип концентрационен лагер. Където всичко и всички са стриктно контролирани и следени денонощно.Където не съществува нищо свято поверително лично или  неприкосновено. Всичко е изключително скъпо за да не навдигаш глава ,а пари не съществуват.Несъгласието или бунтът в този проект ще са немислими като идея. Духовното израстване ще е тотално духовно и физическо подчинение на Бога им AI те ще са задължителни."Лекарствата", които глобалистките технократи ще използват в процеса на великият рестарт са геноцид-химически, биологичен....Професор Клаус Шваб обяснява как ще изглежда четвъртата индустриална революция."Капитализъм" на заинтересованите страни е, когато хората ще се слеят с машините в онова, което глобалисткият технократски комунистически елит нарича Транс-хуманизъм. Голямото нулиране на Covid е именно прелюдия към аугментация на хората и Транс-Хуманизъм  и тя ще доведе до два нива хора: Технократски елит-Трилионери,който има цялата власт и ресурси власт над всички активи, и останалата част от човечеството, което няма власт, няма активи и няма мнение за абсолютно нищо.След Ковид това ще са предимно деца до 12г. Това не е теория на конспирацията.Конспирация означава тайно, подло съглашение планирано тайно или скрито от избрана група незнайни хора.Планът за велик рестарт тук е съвсем открит.Те не го крият планът им е показан във всеки един Холивудски филм, компютърна игра и сценарий. Всеки може сам да го отвори, види и да се убеди сам за себе си като прочете за какво говорят Глобалист-Комунистите и техните невменяеми ляво либерални слуги ....

(само ще вметна ,че избранникът нс Сорос за който гласуваха купища напълно невменяеми от София е класически Глобалист-ЛЯВ-Либерал Демократ.) 

https://time.com/collection/great-reset

image

Унищожението на човечеството ще включва масов геноцид или "безполезните гърла", както ги нарича Глобалиста Хенри Кисинджър.В началото за тях и после и за всички останали, защото такава е спецификата на вирусът, който те са създали. Докато останат най малките или тези ,които Ковид не им влияе. Чрез разрушение на ключовите за икономиката сектори и отрасли като здравеопазване, публична сигурност това ще създаде пълен и безвъзвратен хаос и много хора ще умрат само от това.В едно централно планирано Комуно -общество на Оруел няма място за много хора, разхищаващи ценните им ресурси, “Архитектите на плана планират тотално контрол над доставките на храни. Бъдеще в което отглеждането на домати и собствена храна ще забранено и наказуемо със смъртна присъда,която не е издадена от съд или хора,ами се издава и изпълнява незабавно от AI роботи. Десетилетия химически пръскания, предизвикващи стерилитети, рак, химичен пневмонит други отрови влагани в водата и  включени генетично модифицирани организми (ГМО), лабораторно отгледани приони -разрушителни протеини всичко това ще даде "плод "и ще убие много хора. Съфинансирани от Глобалистите Комунисти са цялата Фарма и Технологична инстустрия така  Google, Джеф Безос и Бил Гейтс са лидерите в момвнта в лаборатории за изкуствени меса и продукти в Африка, Европа, Азия, Северна и Южна Америка и Австралия. Мислите ,че скакалците случайно бяха одобрени за храна. В крайна сметка Monsanto Sygenta и Avicor вече не съществуват и те вече са  "Bayern" и ще заменят с пълен монопол пълноценните хранителни храни чрез свои генетично модифицирани лабораторни творения. Част от „Изграждането на NWO“новият ред  е да се премести финансовата система към изцяло цифрова валутна система, която от своя страна е част от системата за социален контрол. Всички крипто Калинки просто сънуват децентрализацияи богатство .Когато се събудят ще са абсолютно централизирани ще имат купчини безполезен хардуер ще са голи, боси и безправни и ще имат точно толкова, колкото имат и всички останали и ни електронна йота вповече. С уговорката ако въобще са живи до този етап.

Няма да има никаква децентрализирана валута,която да остане в обръщение в тази утопична марксистка комунистическа реалност.Всичко ще бъде изцяло контролирано от централния сървър на AI , изкуственият интелект изпълняващ ролята и на банка той ще наблюдава  и контролира всички аспекти от живота.От само себе си се разбира, че за да постигнете този вид радикална утопия и трансформация всяка част от обществото ще бъде тежко засегната и ще плати с живота си цената на тоталното разрушение. Нищо от това което в момента работи не е в синхрон с това ,което искат и предвиждат Глобалистите Комунисти. Никой човек в здравият си ум, разум и вменяемост не би се съгласил с това, доброволно дори и без да знае подробностите за целия им план. Така че,за да въведат това, те използват психологическа манипулация и страх като най елементарните  ефективни инструменти ,който съществуват.Най-ефективните начини да уплашите хората да приемат желаните мерки са пандемийна криза, касаеща здравето . Индивидът в страх и тотално безпокойство и объркване не може да мисли и действа логично или да разсъждава критично.В това състояние той се манипулира лесно и се превръща в зомбиран пълен роб. Страхът има централна роля за успешното спускане  на Голямото нулиране.image


Гласувай:
4
11. ganini - КЛАУС ШВАБ
05.05 12:38
Тая Шваба, този самозван слуга на капитала вече 40 години лази в краката на силните и богатите, прави "кариера" и забогатява. С един дебел глас дава интервюта и ръси мъдрости, макар и никой да не го е упълномощавал, никой не го е избирал и никой не му е дал трибуна, но той има нахалството и поддръжката на тия, които му дават пари!
Отворете в Ютуб, вижте неговите изказвания и прочетете коментарите на хората!!!
Той е обсипан с омраза. Как издържа?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 558860
Постинги: 167
Коментари: 187
Гласове: 608