Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2019 10:23 - Християнството -религията на Смъртта
Автор: aidriell Категория: Технологии   
Прочетен: 2056 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 28.09.2019 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Митрополит Николай обясни, че фараоните и обществото в Древен Египет е застигнато от Божия гняв и е станало на прах и пустиня, защото властниците са се кланяли на тотеми, хората са били роби..- Останали са едни пирамиди – паметници на богохулна арогантност, довела до затриването на цяла една цивилизация.Много важно, че фараоните са построили пирамиди, !!!! ..... но са затрили народа си и държавата си.Те са се кланяли на тотеми, хората са били роби. След това той даде пример и със сегашното общество и с град Пловдив. „Та нима градът, в който живеем не ни дава пример за същото? Колко пластове руини от езически царства лежат под краката ни като археологически разкопки? Пловдив, градът, в който живеем днес, е изграден такъв, какъвто е, от християнската цивилизация, от християнската култура, от вярата в Христа.


image





Християнството никога не е създало каквото и да било по тази Земя освен смърт и геноциди.За какво говори този черен, умопомрачен и бездуховен Муньо.Всички цивилизации на тази планета са създавани и творени  от народите на Хиперборея, наричана още Д-ария. Започвайки още от най древните и Атлантида минавайки през петте основни цивилизации на Бронзовата епоха цялата култура и познанието,което имаме  всичко което сър Артър Еванс описва за нашите древни цивилизации включително и Канаанската и Египет всички това са били творения на белите богове.Впоследствие  Траки ,Венети ,Пеласги , Дачи и тн.  Няма сред тях Християнство.Няма Аврамизъм.

Паразитният аврамически Муньо да се образова ,че Египет е една от най напредналите и велики наши цивилизации.Духовно и физическо наследство и познание останало от Индо европейските бели богове.

""ПАМЕТНИЦИ НА БОГОХУЛНАТА  АРОГАНТНОСТ "" Попа говори за арогантност носейки Ролекс и шофирайки Мерцедес.Явно това е баш лицето и гъ**т на Аврамическата догма и простотия наричана Християнство нека да си кажем истината.
Всеки служител служещ в подобен деструктивен култ е безмозъчен и прогнил до мозъка на костите си бездуховен паразит , работещ за деструкцията на България.За такива само ролексът ,мерцедеса и тумбака са Богоугодните дела. Погледнете им само вида с килимявките и  кюнците по  главите.Черни дрехи -тъмнина  мрак , невежество и простотия. Какво позитивно може да има в спиритуално нечисти бездуховни паразити. Това са идиоти в сектата на семитската гнусна маймуна Иисус.Това изобщо не са Българи! Точно такива ви обещават "СПАСЕНИЕ"  "ВЕЧНО СПАСЕНИЕ" ,което всъщност представлява вашето тотално унищожение и вашата вечна духовна смърт. И в  трите  аврамически секти без изключения зад килимявките стои тотална религиозна отрова, насочена към корупция на спиритуално чистите духовни същности. Те работят само и единственно за геноцид срещу нас.Техният основен спиритуален аврамически паразит  е отровил нашите свещени земи на Духа и той се храни с кръв. Кръвни жертви, ритуали с кръв , жертвопринушения, кланета ,курбани това е в основата му същност и цел.Кръв и  контрол.Всичките им  ритуали намесват енергийната субстанция кръв.Чрез нея те  хранят основният паразит.Чрез корупцията на дух те набират нови и нови глупаци за паразита.Паленето на свещи е чиста енергийна храна за него.


В Земите на наследниците на Д-Ария и ХИПЕРБОРЕЯ се намираш неграмотен религиозен аврамически Муньо.Не разбирам на кого разправяш врели-некипели.Като ви погледне човек  само титлите и може да  се напикае от смях.ВСЕЛЕНСКИ ПАТРИАРХ.
Самозабравени, жалки бездуховни паразитни творения .Елементарни частици. 

image

"Гости"и Унищожители  дошли с огън и меч да покръстват чрез черна магия и знака за смъртта. (КРЪСТА Е ЗНАК ЗА СМЪРТТА НОСЕЩ САМО СМЪРТ И НЕЩАСТИЯ) .

В нашите Орланти руни и в целият Елдър-Футарк кръстът е заклеймен като символ на спиритуалната мръсотия означаваща Смърт и мирис на Сатаната.Аврамизма произхожда от Смърт.Те почитат смърт -те са Сатаните и смърта .По очевидно от това и черните им килимявки и сатанински вид здраве му кажи. Паразитните слуги не произхождат от Духа на дървото на Живота.Те произхождат от Смърт за това и изопачават всичко до което се докоснат и носят само разруха.Корумпират , лъжат и мажат повсеместно. Тази реалност е фантастична за тях. Цялата история на цивилизациите е тотално съсипана и осквернена именно от такива.Никога е нямало роби в Египет.Пирамидите не са строени чрез роби г-н вселенски паразите.Историята на цивилизациите не е това ,което ни представят. 

image

Нито сме ви канили нито сме ви желали нито сме ви очаквали. Дошли сте с огън и меч и сте ни избили и разрушили цивилизациите ни по целият свят. Покръствали , ислямизирали горили, поюдейчвали , клали и избивали народите на белите богове на Дария. Правите го и до днес и  трите психопато -аврамически култа.Работите за една и съща кауза -изличаването ни чрез Афро-инвазията и изнасилванията това пак е ваше пъклено дело. И трите сте създадени от Талмудистите в Синедриона и работите в синхрон за разрушението на бялата цивилизация в този свят. Само ,че забравяте едно.Без кражбите на познание и корумпиране на духовни същности на бели богове вие сте абсолютно нищо! Цивилизационната ви култура и постижения без нашите познаният ще е на нивото на тарамбуките в Африка ,които векове наред не са мръднали.Амебна простота ви чака.

Ислям , Християнство , Юдаизъм и техните по нови религии  Ню-ейдж течения, Масонски издънки ,  Дъновизъм Теософия, Окултизъм, Либерастии, Феминизъм Хомосексуализъм,Комунизъм ... Тъничко така всичките тези  "ИЗМИ"  са техни оръжия и творения с/у нас.Имат една основна цел -геноцид над нас белите народи и богове от Дария. За нас това е проказата на днешният свят. За нас лично между трите култа няма абсолютно никаква функционална разлика.За нас и Християнизираните и Ислямизираните и Поюдечените паразити са едно също нещо.Те всички ни мразят и ни наричат чисти Сатани , Дяволи и народи на Гок и Магок.Тези три неща са именно тяхната описателна квалификация за нас белите народи-Сатани-Дяволи и народи на Гог и Магок. Точно така ни визират и наричат те и в трите си Аврамическо-библейски книги- Библия, Коран и Талмут.Тези религиозни психопати са ни заклеймили посредством предсказания, че ще бъдем унищожени и избити до крак в идният ден на Армагедон. Те си служат със спиритуална  мръсотия и поквара за да корумпират нашият свят и малкото останали чисти духовни същности.

Религиозните  се кланят и в трите религии на едно и също нещо .Това е гнусно-семитско сатанинско божество ,което е техният паразитен бог Ел (наричан още Яхве, Аллах произлиза от Еллока.) Тази гнусна твар е поробила и съсипала буквално нашият свят. Сее смърт и проказа, корумпира съзнанията на духовно чистите хора и носи тотална разруха чрез религиозните си култове пълни с умопомрачени и индоктринирани идиоти като този Поп.

Най богата институция в държавата е църквата с  трилиони лева в имоти и пари. Един лев не е отделила за добра, позитивна кауза  или спиритуално чисто дело. Гнусна сбирщина от педофили попове и педерасти в килимявки. Погледнете ги само колко жалки и активни са тези умопобъркани аврамически  слуги да "СПАСЯВАТ". От  какво ще ни спасявате бе ...аврамически паразити.

image

Християните изгарят цялата Александрийска библиотека до основи в древността.
Те разкъсват управителката Хипатия на парчета за това ,че тя дръзва да преподава наука и познание. Същите психопатясали килимявки и кюнци в  тъмните векове през семитско управляваната инквизиция на Християнството избиват и изгарят в наклади ПОЛОВИН МИЛИАРД БЕЛИ ХОРА В ЕВРОПА ..мъже жени,деца.Без тях Европа днес щеше да е един милиард души.

Пет цивилизации от Бронзовата епоха са напълно разрушени и колабират именно, защото същата тази сган избива всички.Именно заради тях човечеството деградира и изпада в Тъмни векове за 7 века.Седем века непрогледен мрак, пълна тъмнина и безпросветност завладяват Света. Представите си  7 века хората от ужас забравят да четат и пишат.Какво са правили малограмотните килимявки ,което днес няма да направят ако днес им дадат власт. Познанието се губи и е заличено за 7 века.Това е рекапитулацията и същността на Тъмните векове, наложени чрез  религиозната догма Това са достиженията на Християнството.Не, че Исляма е по различно, но за Исляма се знае,че той е войнствената религия на войната.Докто тези се опитват да се изкарат "спасители". До преди 60-70г. в Белгия , Холандия и по улиците на много Европейски държави тези същите християнски уродливи килимявки с кръстове анатемосваха и гориха жени за "Вещерство".Цял наръчник с книги са издали за изтезания.А сега говорят за пирамиди,строени от Хиперборейци и бели народи 5000 години преди появата на семитската сган и маймуната им спасител "Иисуса с техните аврамически религии.Говорят за неща, които ги предхождат с 5000 години.Гнусните паразити неслучайно омаловажават Египет. Фараон Рамзес-втори е техният най ""любим""герой и най известната фигура на бялата цивилизация .Рамзес Втори удържа съкрушителна победа над Морските народи и в двореца му в Карнак ясно е описана сценката с победата на Рамзес над игнорантните паразити, рушащи цивиизации.На концерта на Мадона в Пловдив гнусният паразит митрополит Николай от снимката анатемоса и заклейми всички деца там. Прави и струва черни магии , заклинания проклина и анатемосва децата цял ден Месец по късно цял автобус с 26 деца катастрофира и падна в реката във една чужда държава. Умряха над 13 от децата.
Ето това е вашият Иисус- Сатаната, който корумпира и разрушава Духа.



Стъпването в църква и минаването близо край църква съсипва чистият Животворящ Дух. Най голямата спиритуална мръсотия се намира вътре в Аврамическите храмове на трите основни религии. Докосването до подобен спититуално нечист аврамически паразит разрушава чистият Животворящ Дух и носи нещастие.Кръщенето е ритуална магия обвързваща чистият Дух с Яхве.Обрязването е спиритуална мръсотия и магия обвързваща детският Дух дирекно с Яхве в кръвна клетва. Цункането на ръката на Попа и кушането от нея (макар и символично) на ""плът и кръв от телото Христово"" са черна спиритуално деструктивна магия, разрушаваща тялото и корумпираща Духа. Некрофило -Сатанинската същност на аврамическите паразити работи чрез черна магия и поквара на чистите духовни същности.За това и тяхната маймуна Иисус  е изобразявана с трънен венец около сърцето.Иисус е този който корумпира-  РАЗРУШИТЕЛЯТ И УНИЩОЖИТЕЛЯТ НА  ДУХЪТ. Килимявите горе са слуги в тази мръсна игра и дейност. Християнството е изопачен доразвит "юдаизъм.Всичките им ритуали включват черна магия и почти винаги некрофилия и некромансия ,ритуали с кръв , мъртви ""мощи" палци, ръце крака ,глави на  """"""""""Светци""""""""""""". Светената им вода е мъртва вода.




image










image




Който му се чете още детайли за най некрофило-некромано сатанинската секта нар. Християнство -обожествяваща мъртво месо и почитаща мъртва плът чрез некрофилски обичаи, ритуали и магия моля...Аз няма да се занимавам да пиша повече и ред за тези спиритуални нечисти паразити.Отричащи основата на сътворението и същността на белите богове от Хиперборея.Направо се чудя как е възможно още толкова много хора да им вярват . Да не осъзнават и да не виждат ясно тяхната деструктивна същност. Тяхната ужасна същност, античовешка, паразитна и деградираща Духа идеология.

https://via-midgard.com/news/article/541-religiya-smerti.html







Гласувай:
7



1. oia - Прекрасна статия. Поздрави !! Ще си ...
28.09.2019 20:02
Прекрасна статия. Поздрави !! Ще си позволя да допълня, че християнството, не мога да го пиша с главна буква, както и исляма са продукт на ватикан, а ватикан е продукт на юдео- левитска измет--представяща се и за илюминати.
На такивата, като Николайчо им казвам---черноризци. Какъв е ритуала, по-точно какво е закодирано в ритуала с разпъването на голготския кръст--това е най-съкровенната тайна, която така ревниво пазят. Защо са създали този егрегор
по-точно тази енергийна черупка ?? В летописа го има---не в историята..........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 684123
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883