Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2019 13:59 - Какво изпуснаха да ни кажат за пожарите по цялата Планета
Автор: aidriell Категория: Технологии   
Прочетен: 1092 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 31.08.2019 14:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Масивни пожари избухнаха по едно и също време по бреговете на Гренландия и в същият ден пламна и Тайгата в Сибир.Гори Амазонската дъждовна гора след 3 седмици непрестанни дъждове.Пожари бушуват в цяла Австралия, Африка и в няколко Европейски държави.Само пожара в Амазонската джунгла отделя въглероден двуокис еквивалентен на 5 пъти повече,отколкото целият ЕС,Русия,Америка и Китай взети заедно за година.Тайгата гори на повече от 300 различни места , намиращи се на огромни разстояния едно от друго.Всичко започва през Юли, когато руското правителство мобилизира армията за да бори опустошителни пожари в Сибир.

Това беше излъчено от престъпната медия ,служеща изцяло на паразитите.Това,което те не излъчиха е,че Руската федерация започна разследване на пожарите ,защото руски военни дронове установиха масивни пожари в Тайгата на повече от 300 различни места.Тайгата по принцип е устойчива на пожари и тя е с висока влажност по това време на годината.Няма необходимите условия за самозапалване , а да не говорим пожари на 300 различни места едновременно.


image


АКО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ЗАПАЛЕНО ЧРЕЗ ФОКУСИРАНО МИКРОВЪЛНОВО ОРЪЖИЕ ДЪРВО , КОЕТО ГОРИ ОТВЪТРЕ НАВЪН- ЕТО. ТОВА Е!


Нормално в природата има един начин за спонтанно самозапалване без човешка интервенция.Това е светкавица от буря ,която удря сухо дърво,което продължава да гори и след спирането на дъжда.То трябва да гори достатъчно дълго за да може да се пренесе огънят през него към заобикалящата го почва и да запали и съседните... сухи дървета.При 300 огнища и ясно време без бури и светкавици обаче всичко "крещи" умишлен палеж.Тайгата е необитаема и абсолютно непреодолимо препятствие за обикновени туристи , което изключва невнимателен огън от къмпингуване.Изключено е и дървари да са подпалили гората , защото това не кореспондира с броят на огнищата.



Амазонската гора е запалена по напълно непонятен начин.Август месец това е средата на дъждовният сезон.По това време всичко е подгизнало от вода и елементарните условия за пожар там са изключени! В същото време пожара в Амазония е толкова масивен,че е забележим от Международната космическа станция,която измерва не само обема на пожарите,но сензорите и отчитат и тяхната скорост, термична сигнатура и приблизителни нива отделен CO2.Интересен факт термичната сигнатура на пожара в Амазония превишава 1400 градуса по Целзий.1400 по Целзий  това е абсолютно невъзможна температура за естествен пожар.Невъзможна за огън при изгаряне на дървен материал.Естественият огън от дърво /дори и такова напоено обилно със смола/ не достига повече от 800-900 максимум 1000 градуса това в идеални условия.Над 1400 градуса Целзий това е температура на огън в който се топи СТОМАНАТА.Всеки час горене в Амазонската гора произвежда CO2 колкото САЩ отделя за 1 г.


Дори цялото човечество днес вече да спре напълно да яде свинско месо,агнешко,телешко и птици.Дори да спре и забрани всички автомобили и нормални храни и да мине само на соя и вода.Това вече няма да има никакъв ефект в/у редукция на въглеродните емисии.Само огънят в Амазонската джунгла е излъчил толкова въглероден двуокис, колкото човечеството консумира за 10г.Опита на престъпната медия пълна с паразити да покрива реалностите и да ни лъже и вменява борба и намаляване карбоновите емиси чрез замяна на една храна с друга или някакви неправителствени активисти всичко това е пълна измама!



image


Аляска и бреговете на Гренландия горят.Дания и Гърция горят.Цялата Планета гори,а на снимки от Космоса е видно,че Земята отвсякъде пуши , подобно на изгорял картоф изваден от огнище.




Често съм си задавал въпроса:КАКВИ СА ТЕЗИ ХОРА,КОИТО :
Отравят децата ни с ваксини,рак ,вируси,флуориди,пастмаси,Е-та,отровни антиоксиданти, отровни витамини,отровни лекарства.Умишлено произвеждат некадърни лекари ,маскиращи симптоми.Променят храните ни с ГМО.Пръскат атмосферата ни. Палят, и унищожават горите ни и съсипват всичко.

Та нали те ...също имат деца ?

В същината си обаче въпросът е с тотално сгрешна презумпция.Сгрешена е презумпцията,че те са хора ,биологично идентични с нас.За тях ние хората сме напълно ненужни и се опитват да ни избият.По очевидно от това здраве му кажи! Ако си мислите ,че ще ви сложат тези мощни излъчвателни 5G кули за да имате хубав Интернет лъжете се горчиво. Ще ни изпекат чрез  тях с насочено микровълново оръжие, така както правят в Амазонската гора и униожиха там милиони видове.



Тече разрушение на  Биосферата на Земята.Като изменят пропорцията кислород в Атмосферата ще увеличат бързо и необратимо температурите.Ще спре естествения цикъл на ветровете и завихрянията разместващи пластовете въглероден диоксид и докарващи кислород.Това ще утаи метри над Земята пластове с въглероден диоксид и ще ни удуши.Първата стъпка е,че ще започне сега още по ускорено преселение на народи и етноси.От Екватора към Северните части на планетата.С други думи задушаването и разрушаването на цивилизацията на бързи обороти вече е започнала.Пожарите ако не спрат скоро Планета ще започне да губи кислород, защото Фитопланктона ще умре и горите, основни производители на кислород ще бъдат разрушени.Щом се разруши цикълът на Фотосинтеза и въздушната динамика на теченията то въздухът ще спре да циркулира.











Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 683900
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883