Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2019 13:03 - Колонизацията на нашата Планета тече с пълна сила.
Автор: aidriell Категория: Технологии   
Прочетен: 1548 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 29.08.2019 13:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ванга:  

"Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно".    



Пчелите играят огромна роля в нашият живот.Без тях флората не може да съществува ,а без флората и фауната няма да оцелее.Други насекоми също участват в процеса на опрашването ,но пчелите имат основна роля и над 90 % участие в него. Глобално тече процес на измиране на само на пчели ,но и на всички биологични видове.

В някои части на Земята насекомите вече са изчезнали на 100%.
Учени буквално ходят из мъртви откъм насекоми гори и са потресени,че не чуват и не виждат никакви звуци или птици. Птиците умират без насекоми ,защото насекомите са тяхна основна храна.Без насекоми птиците не могат да се адаптират и да съществуват.Това е началото на голям глобален катаклизъм -Армагедон.Знакът определено е даден , чрез запалването на Катедралата във Франция ,а подготовката за това тече много отдавна.Без пчели ще колабират световните хранителни запаси и доставки.Производството на храни без опрашване ще се срине и ще настане глад и хранителна криза.Масовото измиране на пчели и насекоми съвпада напълно с началото на програмите за Стратосферно-аерозолно инжектиране на метали ,химикали и отрови в различните слоеве на Стратосферата.Тези програми активно започнаха да пръскат през 2006г. и оттогава глобално изсипват в небето милиони тонове пулверизирани нано-метали,спори с гъбички,вируси и паразити афектиращи горите на Планетата.


В микса има различни химически примеси от които най токсичен за хората е Атразинът.От пулверизираните метали най вреден е алуминиевият нано-прах, защото перманентно уврежда пулмонарните макрофаги и разрушава белият дроб на човека чрез рак.Метализираните нано-прах частици тотално променят рефракторната повърхност на Планетата и не позволяват ефективно отражение на лъчите и топлината обратно към Космоса.Това води до силен парников ефект и глобално затопляне,носещо рекордни жеги и температури.Метализираните прахове не позволяват здравословните UV-лъчи да минат и да достигнат до нас за да можем да генерираме Витамин-Д в кожата си.Това ведно със стопените Полярни шапки е само върхът на айсберга.

Ако добавим и пълните с цинков и титаниев диоксид слънцезащити,Ваксините ,Е-тата и останалите боклуци с които ни заливат картината ще се изясни.Пръскането на химикали и метали в Атмосферата изкривява и променя естествената Шуманова резонантна честота на Планетата ,която е от 7 до 14 херца .Това са две от най важните честоти на които оперира мозъка ни.Това афектира и нашата мисловна дейност и чувствата и физиологичното ни състояние.Те тотално променят и Магнитосферата на Земята.Това афектира навигационните способности на всички живи видове по Земята ,които основно използват Геомагнитните линии на Планетата за да навигират и намират обратното си местоположение и след това да се върнат в  убежищата си. Заради това хиляди делфини ,китове риби,птици и други животни измират или се самоубиват загубени и не можейки да открият пътя си обратно.Те са разположили в моретата Сонари които буквалнопобъркват водните обитатели. Скоро ще разположат и при нас подобни 5 G кули. Пчелите и насекомите губят тотално ориентацията си от тези високочестотни облъчвания и не могат да се върнат обратно в кошера.     





Умишлените палежи на гори по цялата Планета водят до катастрофални за Атмосферата последствия и промяна в състава на въздуха.Въздухът е съставен основно от Азот,Кислород и Въглероден диоксид в строги пропорции плюс съвсем малко други газове.Ако пропорциите радикално се променят ние ще умрем от задушаване-Асфиксия.Процеса на намаляване на кислорода-хипоксия в Океаните тече от много време.Планктона не може да произвежда кислород и да поема C02,защото и той измира,заради хипоксия и увеличената киселинност.Въглеродът никога не е бил на толкова високи нива във въздуха.Атразинът от своя страна директно атакува и разрушава половата принадлежност на хората и животните.Естествените фунции на привличане м/у половете се разрушават на генетично ниво.Вече не може да говорим и за чиста храна,защото всичко е заразено и дори и в най отдалечените и откъснати региони в качественият мед и вино се откриват сериозни количества нано-прах и Атразин.
image




Да не говорим,че посевите и семената вече не покълват,защото земята и почвата са увредени от хилядите гъбички и патогени.От Гърция до Сибир горят пожари.Амазонската дъждовна гора гори.Бразилският президент директно обвини неправителствени организации,че палят горите умишлено.Психопатите на NWO смятат да ни задушат бавно.Ужасно е дори да се гледа как тези нехора опустошават Планетата ни.








 (Фейса блокира тази снимка на третата секунда след качването и  )



image










image
Семената в  стая изложена на WIFi и GSM -Микровълнова Радиация  умират.
МОЛЯ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕКРАНИРАНИ UTP  КАБЕЛИ ЗА ИНТЕРНЕТ И ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ВСИЧКИ БЕЗЖИЧНИ РУТЕРИ И УАЙФИ МРЕЖИ В ТЕЛЕВИЗОРИ ХЛАДИЛНИЦИ ТЕЛЕФОНИ ЛАПТОПИ. НИКОГА НЕ СПЕТЕ В СТАЯ В КОЯТО ИМА БЕЗЖИЧЕН РАБОТЕЩ РУТЕР ИЛИ ТЕЛЕФОН ,ЗАЩОТО:

1- САМИ РАЗРУШАВАТЕ ЗДРАВЕТО И ПОТОМСТВОТО СИ

2- ТЕЗИ ЧЕСТОТИ НОСЯТ МОЩНА ЕНЕРГИЯ ,КОЯТО Е ПУЛСОВА ЕЛЕКТРОМАГНИТНА РАДИАЦИЯ ,УВРЕЖДАЩА ДНК СТРРУКТУРИТЕ, ВОДЕЩА ДО РАК ,МИОМИ ,КИСТИ И ТУМОРИ.ПЕРМАНЕНТНО ГЛАВОБОЛИЕ ,ХОРМОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ ,БЕЗСЪНИЕ,УСЕТ ЗА ТОПЛИ ВЪЛНИ,НЕРВНОСТ ,БЕЗПОКОЙСТВО.

ВЪЛНАТА НА 2,5, -2,6 И 5 ГИГАХЕРЦОВИТЕ РУТЕРИ Е СПОСОБНА ДА ПРОНИКВА ПРЕЗ СТОТИЦИ МЕТРИ  БЕТОН - БЕЗПРЕПЯТСТВЕННО.ТОВА Е ПУЛСОВА ЕЛЕКТРОМАГНИТНО ВЪЛНОВА РАДИАЦИЯ ,КОЯТО БУКВАЛНО РАЗРУШАВА ГЕНИТЕ ВИ .Тя всички пчели  и насекоми да губят ориентация. Убеждавайте и съседите си ,че е за тяхно здраве и на децата им да спрат тези умишлено проектирани деструктивни за човека изобретения.





Клипът е на бивш директор на ЦРУ признаващ за проограмата за отравяне на Земята.
        






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 682217
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 881