Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2019 20:53 - Къде другаде го има това ?
Автор: aidriell Категория: Политика   
Прочетен: 245 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.08.2019 00:26



image

Къде другаде го има това неграмотна селянка от село Крушовица на 28 години да си купи „Техноимпекс" и ред други предприятия от които да стане мултимилионерка още преди да е навършила 30г. Днес вече носи дрехи "Гучи и Версаче" и промотира комунизъм ,но  само обувките на  Курнелио струват , колкото 300 бр. пенсии на бавноразвиващият и електорат. Междувременно синчето на крушовчанката работи в САЩ .В Американската банка "Голдман -Сакс" с 6 цифрена заплата като ""консултант" За това и мамчето постоянно виси и сервилничи на всеки разсилен от Американското Консулство.

Следващият...Неграмотен младеж  от село Сирищник /притежаващ дървен нужник на двора ТРИ поред мандата бива избиран за президент на Република България.За Костов няма да питам един чист циганин завършил в Москва политикономия стана демократ и половина на демократите.


Къде другаде по света платените щатни комсомолски секретари на БКП като комунягите Николай Банев и Росен Плевнелиев им подаряват по едни куфарчета с пари и ги въздигат в ранг до мултимилионери.Като ги набеждават и за световно известни строители на капитализма , предприемачи, бизнесмени,инвеститори ...А те бъкел не отбират от капитализъм.Последният толкова се вживя в ролята си ,че е огледално копие на една друга БКП селянка -Леля  Сталинка.По безродно антибългарско животно ,мразещо Българите и България едва ли някога се е раждало по тези ширини в  последните 5000г. 
 


Къде другаде бавноразвиващ крадец идващ от Испания без логопеда си и без пукнат грош го пускат и го правят цар. Доказан комарджия, лъжец, крадец и тн. същият  бива назначен за Премиер-Министър председател.И за  Цар.А той царят гол мародер.Под чието ръководство царедворците му ограбиха държавата и си присвоиха и направиха десетки хотели.А  охранителите му разбиха тотално България.Царят  положи  основите на всичко това , което  "берем" до днес.

Къде другаде внучката на първият главен от ЦК на БКП и най близък до  Тато (Георги Павлов)-Лилето  бива въздигана до "несменяем министър и демократ.


Финансов министър -неграмотен тройкаджия, завършил едвам-едвам  фалиралият филиал на УНСС.Един бюджет не може сам да "върже" самичък.

Преписващ дословно "рамки" от Дянковите бюджети и живеещ в чужд мезонет , собственост на настоящ футболен мафиот- безродник, пръкнат от схемите на по горните ..Комсомолски секретари.И този ни управлява финансите на държавата.


Къде другаде освен в Разград може да се роди такъв блестящ крадец като приватизатора с червените бузки -мулти милионера Прокопи.Покровителстван от дебила Джордж Сорос и куп американски  деструктивни фондации,които циганизираха тази държава тотално.Та той опитва да бутне държавата.Та той е  окрал и разпродал данните на 7 млн.българи.Без да броим предприятията ,които е приватизирал от които е станал милиардер.Такъв диктува дневният реда в обществото.Същият назначава поголовно и  навсякъде безмозъчните си Либерал-демократични отрепки (разбирай протестъри превратаджии и цялата наследствена Комунистическата сган.)

Къде другаде един украинец ,който  дори не е Български гражданин може да се кандидатира и да бъде избран от Ганя за премиер 3 пъти при положение ,че това комунистическо леке няма ни един ден истински трудов стаж по книжка. Камо ли елементарен ценз да представлява България пред 400 млн.души единен Европейски Пазар в ЕС.


Къде другаде може да евтаназираш в Европа цяла икономика на една държава като и заповядаш да избие собственото си животновъдство.Защо ?
За да промотираш боклуци родавани от веригите.За  да сервилничиш  пред Евро господарите си ,които искат да избият народа ти? Тези ,които превръщат в скотове и джендъри цяла България и работят усилено за това ние да представляваме едно голямо ислямо -фашистко  гето пълно с негри араби и цигани .

Същите ,които планирано заличават  България и я обезлюдяват умишлено за да бъдат настанени тук и  инсталирани по обезлюдените региони милиони негроидни носители на Ебола и какви ли не още чуми и напасти ? Африканци ,а не някакви други.Който ви лъже ,че мигрантите са араби лъже.Всичката миграция е от Африка към Европа.

Румъния напредва, а ние изоставаме.
Румъния имат силен национализъм и силни национал-патриотични движения и партии.Унгария напредна , защото Унгария има крайно консервативно десният Виктор Орбан.Пробуждане  тече из всички Европейски държави.


Само в България тази болна и циганизирана глобалистка пасмина от дегенерати разказа фамилията на народа.Налагайки  на "крепостните селяни"  тотален евроатлантически геноцид .Гей паради ,аборти,фолк певици , поголовна негроидизация и поголовна мръсотия .Унищожение на животновъдството.59 нови полове.Какво означава това да следваш заповеди от такива .Това не са българи.Всичко това го дължим именно на така наречаните леви -либерал демократи. А те винаги са били леви и болни болшевики и комунисти.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 684112
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883