Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2012 09:36 - Цветанов отново говори като невменяем :Тази нощ предотвратихме отвличане
Автор: aidriell Категория: Новини   
Прочетен: 3836 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 21.12.2012 09:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Едно абсолютно безотговорно изказване от министър може да  нанасе повече и по  непоправима вреда и щети за цялото общество чрез създаване на обективни предпоставки за извършване,изпълнение и подготовка на множество "професионални " изълнени други такива престъпления срещу личността и хората.

Министъра на МВР каза :

1-Банда е планирала да похити детето на бизнесмен, но подходът им бил доста аматьорски"
2-Предотвратихме отвличане на дете на бизнесмен тази нощ
3-Операцията започна и се проведе тази нощ.
4-Днес ще се разговаря с бизнесмена и с момчето, което е било спасено от отвличане", добави Цветанов.
5-Задържани за три лица.Групата е наблюдавана през последния месец.
6-Бандата се е била подготвила - бил е купен матрак, открихме 2 пистолета, маски, полицейска лампа, белезници, обясни Цветанов.
7-Искали са в рамките на 24 часа да изкарат около 100 хил. лв.
7-Подготовка за първо отвличане, за да изкарат бързи и лесни пари.
8-Доста аматьорски е бил подходът.
9-Мисля, че при самото начало са неутрализирани", коментира министър.



Мисленето е функция която  налична в  хомо сапиенс за която Цветанов очевидно не квалифицира.
Мисленето налага да анализираш за и против първо това което ще излезне от устата ти  какъв контест може да се възриеме и колко полезно или вредно е то.
Нямам коментар за  идиотизмът на ръководителя на изпълнителната власт .

  Г-н  Цветанов
Престанете да приказвате !!!

Защо направо не издадете наръчник на бандитите с  всичката налична информация по раздели
наръчник за отвличания
наръчник за убийства
наръчник за грабежи
наръчник за корумпирани и виновни и тн.
Та вие сте слънце как упявате да огреете навсякъде с присъствие и качествени коментари още преди хорада да са приключили разследване дори .. 

Откакто сте министър в МВР не сте спрели да приказвате идиотии .
Не ви ли е  хрумвало  в празната физкултурна кратуна ,че вредата която нанасяте за обществото когато отворите уста и говорите  ножс две остриета и надвишава в хиляди пъти ползите от работата на всичките ни служби .
В цял свят министрите в поверените министерства си затварят плътно устата не приказват и не разпространяват критично важна  вътрешна информация -забранено е от гледна точка на сигурността на гражданите .
Вие усложнявате  работата на министерството си  вместо да ги улеснявате и ледате  те да събират надеждни и качественни доказатества за да  ги предоставят на съда за завъзможно най бързо и  адекватно правораздаване в случая .

Вас това очеводно или не ви интересува или не ви  касае предвид невменяемия начин по който постоянно говорите  из  медите за това или онова евентуално извършено престъпление .
Вашите цели очевидно са публичност и показност на това каква "чудесна работа вършите "само  ще ви разочаровам .Вие не помагате а вредите на МВР и колкото по бързо се махнете от там толкова по добре за всички у нас .





 



Гласувай:
6



1. cinderellathespy - :)
21.12.2012 10:37
Здравей!
Потърсих една снимка, която я имаше в един пост тук в блог.бг преди време по повод една статия "Камата срещу картофа" (от един такъв като тебе, който се възмущава искрено от нашите управници с право), но не я открих....
Но ето в тази статия има друга интересна снимка :
http://www.vsekiden.com/90921/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B8-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC/

А за вътрешния министър - да го поздравим с една песен по случай края на света - > https://www.youtube.com/watch?v=yHikHQk67qU
Усмихнат ден!:)
цитирай
2. cinderellathespy - :))))
21.12.2012 11:28
Супер песен си ми избрал за поздрав, хах!!!
Далинда нямала пижама... Кой ли и я взел?...
Ще и пуснем пижамата за издирване в сводката на Първи отдел, мхм!:)))
А то отвъдно има ли? Аз мислех до съседно измерение да скокна (летейки) ако се наложи евакуация!:)))
И както казваха в едно любимо предаване преди време :
"И кът мъ видити, обаждайти съ" :)))

Сега сериозно - > благодаря ти за песничката! Много ме усмихна!
Весели празници и на теб и хубави подаръци!:)

Ели
цитирай
3. aidriell - И кът мъ видити, обаждайти съ" :))) е как цне оттървахме кожите и този път
21.12.2012 18:37
Май краят се отложил :-) май ,май
Скъпа моя отскачам да взема думатиту, за салата да празнувам ,а ти ако си намерила пижамата можеш да идваш ама предупреди първи отдел да ни евакуират

http://www.youtube.com/watch?v=bB9XK5Vv9aY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dkmYVMvlqO4

И на теб весели празници и много подаръци
цитирай
4. cinderellathespy - Май, май... :)
21.12.2012 22:31
Благодаря за песничките - > първата искрено ме разсмя, но и замисли - да гледаш разголени мадами как се кършат страстно на слънчеви лъчи, а отмествайки поглед от монитора на 15 градуса в дясно - през прозореца ослепяващо бяло и студ до мозъка на костите - някак странно абстрактно абсурдно т.е. мисълта ми беше някакъв вид психеделично усещане, но не класически тип - > картината предпоставя радост, а лирическия герой говори за убийства и мъка.... :)))
Втората ми хареса повече - от типа песни със скрити послания.... Направо като обяснение в любов....
Замислих се за подобаващ отговор... Има две песни, които ми харесват и доста слушам тия дни...
Ето едната :
Dan Fogelberg - Whispers In The Wind
http://www.youtube.com/watch?v=69tpM3krG3A&feature=share&list=PL03D96E8919472B2F

И прИдУпрИдИх Първи отдел да нИ нЪ ивакуирът и прудължавъм усърдну да търся пижамътъ... Кът я намеря щи сигнализиръм на трЪнспондИра! А ти внимавЪй с думатИтУ дъ ни е някое с ГМО - говорещо, чи ни съ знай какво щи кажи :)))

Благодаря ти за пожеланията, aidriell!
Определено ми създаде настроение днес...
Като някакво усещане за едно щастливо де жа вю...
Най-важно е да сме здрави и да ни води обичта!:)

Ели
цитирай
5. pvdaskalov - Раздвоен съм, драги aidriell и c...
23.12.2012 09:39
Раздвоен съм, драги aidriell и cinderellathespy, дали да отреагирам на постинга или на коментарите ви след него. Ако се заема с постинга, ще заприличам на тъжната театрална маска. Ако се заема с тях - на комичната маска. Подред... Не само г-н Цветанов ни дава уроци кое-как става. Нима криминалетата, заливащи ТиВи и Киноекраните не са видеошкола кое-как? Явно, трябва да се примирим, че в правоохранителните органи на всички времена не влизат най-умните. Още Платон го е казал... Контрабанда? Наркотици? И други подобни? Не е толкова трудно да се излекуват тези язви, но за целта липсва желание, умение и, забележете, достатъчно затвори и средства за издръжката им. Споменах средства. Знаете ли, че един убиец лежи в затвора, пазим го, храним го, а роднините получават пенсията му и си я харчат за негово здраве? Въздишат много хора за времето на бай Тошо. Само един пример за методите тогава: Писателят НАХ реши да поспечели още пари и слава за сметка... няма да повярвате... на Апостола на свободата. И за да докаже своята версия къде е погребан, стигна до кримиекспертите на НРБ, които обявиха, че два скелета - единият, намерен вътре в църквата "Св. П. Самарджийска" без череп, а другият с череп, но открит вън от нея, са принадлежали на един и същ индивид, макар между двата скелета да стои дебел църковен зид... Сега за диалога. Радвам се, че сте успели да превърнете параноята в еуфория. Изпращам мнението си, след това ще помогна в правенето на... палачинки (Няма оттърване!), а като свърша, ще изслушам всички ваши музикални предложения. Тъй де, Коледа ли идва или ще гадаем дали някога ще дойде умен МВР-шеф!
цитирай
6. cinderellathespy - Цв.Ц
23.12.2012 20:35
Днес след като пописах пак „домашни” ми остана време и пуснах търсачката в Гугъл по ето тези думи : „Цветан Цветанов как се хвали”. Не останах учудена от количеството статии за хвалбите на Цв.Ц по собствен адрес. Способността му да преиначава думите на другите за работата на МВР и да изкарва черното бяло и обратно очевидно се развива с всеки нов ден, като „мъдростите му” в тази насока единствено могат да те накарат да се чувстваш жалък, че живееш в държава, в която твоите братя по съдба са допуснали това „чудо” да е лице на България и да заема един от най-важните държавни постове в страната! Това че е физкултурник го знаем отдавна, но не знаех например че е влязъл във ВИФ без изпит, ами защото баща му бил шофьор в тогавашното МВР... Лошо няма – успял – учил, пишеше в статията, че единствения изпит, който бил взел с глава бил челната стойка.... Втрещих се, обаче, от нещо друго прочетено в статията – нашия вътрешен капацитет имал диплома по право - издаден сертификат за завършен курс по право (що ли значи туй), в който пишело, че е юрист с „ограничена правоспособност“. Това обаче не пречело на Цветанов да се самопредставя като магистър по право. Очевидно, обаче, „магистърското му юридическо образование” не му е дало подробни и адекватни познания по НПК и НК, още по-малко насоки как трябва да чете и тълкува устройствените закони – конкретно този за МВР, предвид настоящото му служебно положение и да му формира необходимата култура на общуване съответна за това положение. Тъжно е, наистина, но по-важният въпрос според мен е дали българският народ към настоящият момент след всичките „изцепки” на Цв.Ц, на Б.Б. и разни други образци около тях има воля за някаква промяна или пак послушно ще си избере догодина същите „хубавци” за управници и нови 4 години ще слушаме бисери, самопохвали, ще сме свидетели на неадекватни професионални действия, ще гледаме Цв.Ц и другите като него как са разбиратели от всичкология, докато държавата ни стремително върви надолу, по-надолу и от най-долуто...
Поздрави, aidriell, и .... Весела Коледа.... Понякога имам настроение, понякога обаче, реалността тотално ме отчайва и ми костват неистови усилия да вървя напред с високо вдигната глава, отстоявайки моята истина и съхранявайки се честна и добра, предвид на професионалните ми задължения и вътрешния ми морал....
Ели
пп : http://senzacia.net/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D1%84-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%BA%D0%B0%D0%BD-12948
цитирай
7. pvdaskalov - Аз не се конфронтирам с Вас. В ник...
24.12.2012 10:19
Аз не се конфронтирам с Вас. В никакъв случай! Защото недомислията в повечето звена на управлението са скандални. Но това не е от вчера. Нима наистина вярвате, че МВР може да се справи с лавинообразната престъпност, ако неговият шеф е някой друг? Обществото ни е болно. Няма спор. И докато сме на ръба на оцеляването, така ще бъде, уви... Сещям се за един афоризъм: "Дума дупка не прави, но за дума се гони до дупка..." Дерзайте, вие сте млади и си струва да негодувате и се борите...
цитирай
8. aidriell - Весела коледа на всички
24.12.2012 13:28
cinderellathespy на 100 % съм с вас .
Тази политическа зависимост и обвързаност с поставянето на хора на ключови позиции и места като вицето ЦЦ през шефката на правната ИФ сега главен прокурор СЦ и на мен колкото и да отричам в крайна сметка ми костват неистови усилия да слушам и гледам накъде отива родната ми държава .
Но какво да се прави my dear колегата pvDaskalov явно има уклона и предиспозицията да търси размиване на вина и индивидуална отговорност за власт имащите в обществото .Може и да има право донякъде .
Весела коледа и на вас и много прекрасни емоции

pvdaskalov - Аз не се конфронтирам с Вас. В никакъв случай..
Neither do I :-) но уважаеми
ако няма съпротива няма и смисъл нали .
Картина е пълна и се изгражда с много алтернативни мнения.
Нали идеята е да се видят всички гледни точки.Аз имам също един афоризъм за вас :-)
"Не се радвай на младо прасе и на нов началник, защото не се знае каква свиня ще излезне "

Желая на всички весели праздници и успешно посрещане на новата 2013
Нека да е по щастлива и весела.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 683819
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883