Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2011 17:44 - Био Tероризъмът с Храните в България
Автор: aidriell Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2245 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 18.05.2011 15:47


                                                                       image
Още след колапсът на комунизмът в България започна преходът към пазарно ориентирано стопанство с всичките новости на хранително вкусовата промишленост Производствени бази за екстракти ,етерични масла, цехове за смесване и пакетаж на подправъчни и функционални смеси.Всичко щеше да е повече от добре ако зад благовидният предтекст  за щастливи  клиенти,  технологични новости и иновации и  рентабилно производство не се криеше най жестокaтa истина  в новата ни българска история  наречена  Държавно Регулиран Биотероризъм над Българските Граждани в тази страна .
Заглеждали ли сте се в  хилядите некролози на млади хора в вестници ,по пътя и тн .
Статистиката сочи България с  1 во място по:
Инфаркти ,Инсулти ,Левкимии Ракови,Туморни заболявания ,Генетични Аномалии, смъртност най високи в света
И ний сме дали нещо наистина -наръчник как се ликвидира една цяла държава

Добре дошли в съвременната българска хранително-вкусова промишленост.
Добре дошли в света на
високо качествените технологични иновации за :


Кренвирши Салами Месни полуфабрикати
Сурови и пушени полуфабрикати
Хляб Брашна и безалкохолни напитки
Десерти Сокове  сирена и кашкавали


ВКЛЮЧВАТ::::::

================================================================

ДОБАВКИ 
КОНСЕРВАНТИ
АНТИОКСИДАНТИ,
ЕМУЛГАТОРИ
ОВКУСИТЕЛИ
ОЦВЕТИТЕЛИ
ЦВЕТОСТАБИЛИЗАТОРИ
СТАБИЛИЗАТОРИ
СОЕВО БЕЛТЪЧНИ ПРЕПАРАТИ
ЖИВОТИНСКО НИШЕСТЕ 
ЖИВОТИНСКИ БРАШНА 
ПРАТОВЕ  ОТ ПТИЦИ
ПРАТОВЕ ОТ КОСТИ
ВОДА ЛЕД 
ПРЕПАРАТ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА КУТИРАНЕТО НА МЕСОТО 
ДЕКСТРОЗА
НИТРАТИ 
НИТРИТИ
СЕРЕН ДВУОКИС
ПОДСЛАДИТЕЛИ
ПАЛМОВИ МАСЛА
ГУМИ

ГМО 
ВАКСИНИ 
ГРАНУЛАТИ
СПИСЪКЪТ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ С 25 000 други




За повишаване на рандемана и подобряване  консистенцията,  добавят  желано количество :

-вода
-сланина
-тлъсти обрезки от свине
-хидратиран соев гранулат смес със  сланина
- друг белтъчен  препарат
,препарати за подобряване на цвета и трайността,


Много храни се развалят с течение на времето, така че добавените консерванти и атниоксиданти забавят този процес, 
Прибавянето на нитрати и нитрити запазва месата като ги консервира
Освен че удължават срока на годност, адитивите запазват и отличителния розов цвят на месото.
Серният двуокис е популярен консервант за сушени плодове като смокини и също запазва техния естествен цвят.


За да  оцветят хранителния продукт и да подобрят външния му вид. Повечето обработени храни загубват естествения си цвят по време на обработката и производителите прибавят оцветители, за да го наподобят.
Консервираният грах би придобил неприятен сивкав цвят при варенето, затова често се оцветява допълнително в зелено.
Най-често оцветител се прилага в прилага в  безалкохолни ,сокове ,сосове кубчетата бульон, супите, мармаладите,десертите,сладолед ,близалки десерти ,кисело мляко.
Натриевият глутамат, прибавян към всяко ястие   е най-популярният вкусов подобрител в световен мащаб въпреки че е канацерогенен
Въпреки че употребата му в храни за бебета и малки деца е забранена, той се прибавя щедро в  българия в чипсове, снаксове, ядки, полуготови нудълс и полуфабрикати с картофи, конфитюрите и мармаладите. т. е. в най.любимите на подрастващите храни -Да подобрят структурата на хранителния продукт.

Да подсладим  хранителния продукт.

Тъй като все повече хора предпочитат да ограничат употребата на захар, много храни съдържат изкуствени подсладители -отрови
Подсладителите  са 

аспартамът
захаринът.
сорбитолът 
ксилитолът
Цикламати
фруктоза

в САЩ захаринът се продава с предупреждение, че може да предизвика рак при лабораторни животни.
Цикламатът също се свързва с рака и е забранен  във Великобритания

Съществуват над 400 разрешени адитиви, чиято употреба не се контролира
  Всеки адатав си има свой идентификационен номер.
Ако адитивът е одобрен от Европейската общност, пред номера има “Е”. например, жълтият оцветител тартразин има номер Е 102.
Съществуват над 35 000 ХИЛЯДИ други Е – 
които не се контролират чрез нормативни документи
Ако не желаете да употребявате някои от адитивите, внимателно четете етикетите на храните.
Трябва да се отбележи, че съществуват толкова много подобрители на вкуса и то – в толскова много комбинации, че производителите не могат, а и не са длъжни, да ги изреждат поотделно на етикета. Често те пишат просто “подобрители на вкуса”, което не носи кой знае колко информация на купувача. но реално включва десетки вещества

Избягването на хранителните добавки ще ви е наистина трудно освен ако си нямате собствена ферма в която да си произвеждате храната

Всички тези боклуци в храната ни водят до
неконтролирано затлъстяване
израждане на органите ни
жлезите ни  и системите в организмът ни
Те водят до кардиоваскуларни заболявания
Диабет ,Нарушения в микрофлората и хомеостазата на организмът ни
Мутации в гените ни и 
СМЪРТ  

WELCOME TO BULGARISTAN 

THE STATE OF THE ART BIOTERORISM 
 
за най популярните добавки в храните и ефектите им вижте

http://otrova.org/





Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 682107
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 881