Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2014 10:42 - Атаките срещу Банките правят хората уязвими предупреждават криминолози и психолози
Автор: aidriell Категория: Забавление   
Прочетен: 2053 Коментари: 0 Гласове:
-2



За Бога братя, НЕ СИ ТЕГЛЕТЕ ПАРИТЕ И ДЕПОЗИТИТЕ !!!

1-Запазете спокойствие ,не се поддавайте на атаки,слухове и паника създавани от неосведомени ,некомпетентни и злонамерени хора!!!

2-Не правете Мечешка услуга на себе си -губейки лихвите си и заплащайки безсмислени неустойки и такси за теглене- НЕ Е В ВАШ ИНТЕРЕС !!!

3-Не вярвайте на никого, освен на специалистите, фактите и числата. Банковата система в България е стабилна,ликвидността в Бългагрия е най висока от всички страни в Европа!!!

4-Политици, Медии и отделни граждани създават слухове и говорят злонамерено за банковата система ,за държавни фалити и дестабилизират умишлено държавата и спокойствието на хората.Репортирайте всеки злонамерен сигнал към БНБ и ДАНС

Сигнали в ДАНС ще бъдат приемани на тел. 02/866 22 11 и на тел.02/ 814 70 95, както и на имейл адрес press@dans.bg.

БНБ -Телефон: (02) 91459 (централа) press_office@bnbank.org

5-Не съществуват обективни икономически фактори, съставляващи опасност за банковата и фискалната стабилност.Имайте разум в главите си ,не се поддавайте на паника и слухове

6-Криминолози предупредиха ,че поради умишлено създадената хистерия се очаква бум в квартирните и апартаментни кражби и престъпленията срещу личността. Шансът в създалата се ситуация с изтеглени пари да станете обект на криминална атака е огромен като вероятността откраднати от Вас пари след това да ви бъдат открити и върнати от органите на МВР ""клони към Н У Л А !!!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 683892
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883