Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2014 23:24 - Какво става с Малайзийският изчезнал полет -MH370 и кой е бил на борда
Автор: aidriell Категория: Забавление   
Прочетен: 3549 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 01.04.2014 23:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Тексас базираната Американска Технологична фирма -Freescale Semiconductor работи главно в бизнеса на създаване на решения за Военно промишленият Космически комплекс и Отбрана на САЩ  т.нар.  Military Aerospace and Defense Complex
20 работника от фирмата са били на борда на злополучният полет Malaysia Airlines flight-MH370.


Компанията е главен производител на военно оборудване ,радарни установки и комуникации ,прихващащи и заслепяващи системи,комуникации за бойното поле ,Авионика ,Високочестотни радарни установкии и системи  – Band L- and S-system ,ракетно отбранителни ,следящи и насочващи системи ,electronic warfare сензори systems,identification, friend or foe (IFF)systems.

Няколко дни преди самолета да изчезне компанията пуска в продажба нови продукти.Всички от хората на борда на Малайзийският  Boeing 777са били хора с много инжинерен опит и технически стаж   т.е важни хора за компанията.
Всички инжинери и технически служители са били на длъжности свързани с работа на компанията в  фабрики за производство на "чипове" в Tianjin, КИТАЙ, и  Kuala Lumpur.
Главните изпълнителни директори на Компанията също са били на борда на същият  Boeing Co-777 който изчезва от радарните системи час след излитането си от  Kuala Lumpur към  Beijing.(Пекин)


image
Този вид върхово качество инжинери е невъзможно да се открият свободно от производителите на електронни чипове и технологичните компании с загубата им биха били поставили на  риск съществуването си в  всяка подобна компания.

Всички тези инжинери са работели основно в технологично напреднали отрасли като ,warfare testing ,packaging microchips used in automobiles, consumer products, telecommunications infrastructure and industrial and military equipment.

Freescale Semiconductor е произвеждал микропроцесори и сензори за последните 50г. Технологиите които създава се наричат общо ""вградени микропроцесори"" и според фирмата те са : 
""Върхът и последното поколение в технологиите за чипове, които извършват специфични компютърни функции и задачи в определени електронни системи .


Инвеститор в компанията е  ""The Carlyle Group "" Американо базиран глобален  asset management  фонд ,специализиран в продажби на private equity в борда на който  съветниците са Буш Старши и Британският Бивш- Джон Мейджър.
Сред основните клиенти на Carlyle’s  Group е Саудитско базираната строителна корпорация  притежавана от известната  фамилия Bin Ladin Group.

Всички експерти досега са в противоречие как голям комерсиален лайнер като  Boeing -777 изчезва от обхвата на всички наземни комерсиалнии военни радари.
Избягване на радарната детекция чрез  "стелт технологии  които самата фирма
 нарича cloaking technology” е един от приоритетните отдели в които компанията  Freescale е  разработвала именно чипове и технологии . Freescale също така създават продукти изцяло за нуждите на военните и отбраната за  ""специфични"" военни приложения,авионика за самолети ,чипове за радарни установки и комуникационно оборудване,чипове за ракетната отбрана,electronic warfare устройства както и всякакви други идентификационни системи .

На  3,Март 2014  г. Freescale RF пуска 11 свои нови продукти за нуждите на отбраната. Новите устройства ползуват високи честоти , VHF and low-band UHF радарни и радио комуникации .
Четири дни след като самолетът на полет  MH370 изчезва високотехнологичен патент е заявен и одобрен в САЩ под номер : US8650327

Собственността на този патент е разделена по равно  м/у пет  човека държащи по  20% всеки.
Един от съ-собственниците е самата фирма " Freescale Semiconductor, Austin, Texas -USA
Останалите 4 са Китайски работници в компанията както следва: 
Peidong Wang,
Zhijun Chen,
Cheng Li
Ying Zhijong

Всичките четирима  Китайци изчезват безследно заедно с този полет на Малайзийските Авиолинии на борда на  Boeing 777.

Според патентният закон ако един от съсобствениците в  патента  умре, останалите живи съсобственници споделят адекватно и пропорционално делът на починалият.
В случая всичките 4 съсобственници са по презумпция мъртви-или безследно изчезнали.Следователно държащият  собственност над патента остава само един жив .
Той получава на 100% собственост над целият патент .
Очевидно единственният останал жив ""съсобственик"" е самата компания  Freescale Semiconductor .

Въпросът е кой стои зад компанията като управление.
Отговорът е повече изумителен. 

Истинският реален собственник на Freescale Semiconductor,Austin, Texas (USA) е Барон- Джейкъб Ротшийлд.
-Британски трилионер,притежаващ компанията Blackstone, а също така и The Carlyle Group, които на свой ред са  "прокси"  инвеститорите държащи фирмата  Freescale Semiconductors US.

За незапознатите .
Родшийлд е династия от влиятелни финансисти и международни банкери от Германо Еврейски произход ,едни от най влиятелните банкери в Европа и света както и  един от основните Архитекти на Новият Световен Ред. 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 682217
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 881