Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2014 22:40 - ИЗПОВЕДТА НА ГЕРОЙ ОТ БЕРКУТ
Автор: aidriell Категория: Забавление   
Прочетен: 2571 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 22.02.2014 17:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



Това е един разказ на мъж от Полицейските части на„Беркут“, който са част от най-жестоките събития на Евромайдан. В деня на професионалния си празник „Беркут“ е оплют и оклеветен. Мъжът с болка и с прости думи разказва за видяното и преживяното. - Средствата за масова информация в Украйна са манипулирани и лъжат.

image
В Донецк народът въобще не знае какво се случва в действителност! Внушава се, че ние просто така убиваме мирното население и се гаврим с демонстрантите. И никой не показва как взривяваха и изгаряха нас, момчетата от Полицейските части на „Беркут“. Цялата преса е купена! Безредиците започнаха още на 23-ти. По телевизиите два дена не се появи нищо. След това също никой не показа как на Евромайдана маршируваха немски маршове и се развяваха знамена със свастики и руни на Третия Райх. Никой не видя как 18-годишен войник беше разпънат на решетката на арката на входа на една от сградите. Не показаха как шофьорът на автобуса не тръгна срещу демонстрантите, когато го блокираха, а спря автобуса. Фашистите направиха автобуса на парчета, а там имаше десетки беркутовци.


  Момчетата нямаха бронежилетки, под наколенките им напъхаха шокови гранати за безредици , а ние 20 минути не успяхме да се доберем до тях. Никоя медия  не показа счупените ръце и крака, стотиците пробити шлемове и обгорелите тела на момчетата от Полицейските части на „Беркут“, които бяха изпратени на лечение по цяла Киевска област. По нас стрелят постоянно!

Едно момче на 24-ти беше редом до мене на Евромайдана и изведнъж падна на колене. Ние помислихме, че противогазът му нещо е излязъл от строя. Момчето изгуби съзнание. Когато го измъкнахме и снехме шлема му, видяхме, че противогазът му работи нормално, но под врата му стърчи шило от гърлото.

3 дена ние бяхме блокирани. Бяхме само 900, а те бяха 35 000. По телевизиите показваха нашите автобуси без прозорци…На 10 км от Киев (във Василково) стоеше колоната на нашите Спец части "тигърчета" от Крим, бяха блокирани. Това беше нашата смяна. А бандитите пуснаха пред тях тълпата, не ги пускаха в града.Нито един чиновник не взе отговорността да даде заповед бандитите да си понесат заслуженото и да се даде път на колоната. Всички генерали са или в отпуск, или са в болнични. Няма кой да командва. Всеки висш офицер в Украйна се бои за стола си и си го пази. Когато бандитите разкъсваха младите ни момчета, ние бяхме на 500 метра от тях. Половин час чакахме да ни дадат нормална на ситуацията заповед. Тези момчета там просто ги пренесоха в жертва. На тях първоначално дори им забраняваха да използват щитовете си. Заповедта дойде, а тя беше само да държат позициите си, да не употребяват никаква физическа сила.Оказа се, че от нас не искат да ликвидираме безредиците, а само да гарантираме обществената безопасност на мирния митинг
.

А по телевизиите казват, че на Евромайдана има само мирни студенти. Ако всичко това се случваше в САЩ, опозиционерите щяха да бъдат обявени за терористи и щяха да си получат заслуженото на секундата. По върховете има само предатели! Пуснаха спецназа само, за да оберем цялата отрицателна енергия. Ако посмеем нещо да направим, тези гадове ще кажат веднага, че не са давали подобни заповеди, че са били в болнични… Имаме три водомета и 2500 момчета от „Беркут“. На Банкова ние можехме да блокираме всички и да ги смажем за минути.Онези отгоре са герои само тогава, когато ние сме със завързани ръце…Кой завърза ръцете на истинските герои? „Злочинна влада“ или „демократичната опозиция“ ? Не е ли време вече да се поеме пълната отговорност? Днес, в деня на Милицията, по време на заседанието на Върховната Рада Генералния прокурор на Украйна потвърди, че органите на реда са щит, който защитава интересите на гражданите и държавата, меч срещу престъпниците.






Гласувай:
2



1. pesho - Истината за жестокостите на „ми...
21.02.2014 22:51
Истината за жестокостите на „мирните„ демонстранти ще излиза наяве и когато доидат избори Кличко и останалата шайка платени кретеноиди ще пият една студена вода,а милионите които получиха за това което сториха ще им излезе през носа.

Господ бави но не забравя,така и Русия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 683919
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883