Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2013 14:16 - Приказка за деца и ученици
Автор: aidriell Категория: Забавление   
Прочетен: 2107 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 20.09.2013 23:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Досега се прави всичко възможно комунистическите репресии да бъдат забравени,поставени в забвение в името на “националното съгласие”,и "интереси " от всички управляващи налични политически сили. Защо ?  Защото всички те-  ВСИЧКИ ДО ЕДИН                      
по един или друг начин са рожби на тоталитарната държава и система.
Те са децата,внуците,правнуците и  наследниците на бившият тоталитарен РЕЖИМ , и ""Елит""
Той е управлявал,управлява държавата и до днес и в момента. В учебниците по история никъде няма да откриете нищо от това за "режима".
Защото сме продажна нация. "Членовете на Политбюро на ЦК на БКП" и имената на  всички управлявали страната потънаха и се пазят строго от управляващата  ни вече 25г.измет
Те са именно в основата на всичките беди на нацията ни и до днес !!! Скъпернически,исторически се признава да,че има  жертви на режима -просто "е имало" или то било оправдано. Опитът обаче на човечеството подсказва,че най трагичните страници и моменти в историята на един народ се пишат и не могат да бъдат избегнати,игнорирани,заличени и забравени от поколенията или ако това се случи то колелото на историята неминуемо се повтаря. Нация която не помни своята история е обречена на забвение  да повтаря грешките си и историята си отново и отново.    Не може да не се окачестви като абсолютно морално престъпление,унищожаването на архивни документи и укриването им в продължение на десетилетия от управляващият режим и репресивните звена на Комунизмът -ДС  В модерната ни история потулването и яростният  отказ на управляващите да разкрият на истината за политическата измет.Съучастието им в престъпленията на"Режима" е  на всички нива управляващи страната  до момента в най новата ни история ,а обвиненията са :
1/Престъпления срещу народа 
2/Геноцид над 8млн Българи и унищожаване на държавата и устоите и

С  мълчаливата им санкция и съгласие бе потулен  най мракобесният период на историята в името на бъдещето-техното бъдеще -На наследниците на режима и номенклатурата оформяща десетилетия статуквото на власт в управлението на нацията и страната .
Същите тези престъпници и днес роят нови,нови и нови свои изборни и предизборни формации с цел да продължат да държат контрола
С цел да обвинят някой друг,да пренасочат народното недоволство към друг,да изкарат някой трети,вънншен  виновен за вичко или ако не могат да създадат гражданска война на етническа основа.  Замисълът е събитията да се забравят,избледнеят и да се потули историята  за идните поколения чрез изкуственно налагани норми и ограничения умишлено и всячески и в образователната сфера то е най  видно  в момента.
Ракурсът на истината за случилото се у нас се крие,потулва и манипулира в образованието ни и това се прави вече десетилетия основно в медийната и образователните сфери където няма абсолютно никаква индформация. за престъпленията на "режима ". Нещо повече ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ СПОМЕНАВА ДОРИ 
В училищата децата излизат реално неграмотни  "защото там в нито една програма по история на България  управляващата ИЗМЕТ чрез МО  няма да позволи те да  научат истината,историческите  факти,реалности за родината в която живеят .В която са живели техните съграждани,техните родители,приятели. На никаква цена УправляващатА ИЗМЕТ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА СЕ РАЗКРИЯТ ИМЕНАТА НА КРЕДИТНИТЕ МИЛИАРДЕРИ И ТРИЛИОНЕРИ ,ИМЕНАТА СТОЯЩИТЕ ЗАД ПРИВАТИЗИРАНИТЕ КРУПНИ АВОАРИ НА ВЪНШНО ТЪРГОВСКО ПРОМИШЛЕНИТЕ НИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ДА СЕ ТЪРСИ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ НА ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗМЕТ ОТКРАДНАЛА БОГАТСТВАТА НА НАЦИЯТА.
  Ако попитате едно съвременно дете какво представлява архипелага Гулаг,какво е Желязна Завеса то ще ви отговори,че е вероятно нова ролева Игра на компютър. ТОВА Е ПОСЛЕДИЦАТА ОТ ИНДОКТРИНАЛНАТА ПРОГАГАНДА ПРОМИЛА НАПЪЛНО ПРОМИЛА МОЗЪЦИТЕ НА ДНЕШНОТО ПОКОЛЕНИЕ И ИМПЛАНТИРАЛА  ИМ  НОВИ СТОЙНОСТИ КАТО СЕКС,НАРКОТИЦИ,ПАРИ,КОМПЮТРИ,КОЛИ,НАСИЛИЕ  И ТН.
ТЕ ВСЪЩНОСТ ПРОИЗВЕЖДАТ  ЕДНО -овце !!!    Навлизането на Червената армия в територията на Царство България на 8 септември 1944 г. става опора на Комунистическата власт и партия да започне неограничени масови репресии и геноцид с  физическо унищожаване, по нейна терминология, на социалния и прогресивният интелектуален елит на нацията в тогава наричаната от тях  „Фашистка България ", 
  Основна цел на БКП е да се установи „диктатура на пролетариата"която  ще насочи геноцида  към довчерашните си съюзници от Отечествения фронт, възразили и неприели съветизацията и окупацията на страната.  Това е и в изпълнение на част от плана на Сталин да наложи пълна политическа военна и индоктринална хегемония над цяла Източна Европа, като създаде в отделните държави централизиран комунистически вариант на тоталитарно управление от съветите. Резултатът от 70 годишния контролиран социален експеримент проведен в България е виден днес повече от всякога.Освен икономическата разруха страната преживява и морална и духовна криза.
Едва ли може да се намери сериозен научен аргумент,да се обори  твърдението на американския професор Збигнев Бжежински:

 „От културна гледна точка Фашизмът  и Комунизмът са нищо друго освен модерните варианти на варварството и терора "

    Народният съд, организиран и дирижиран от Българската комунистическа партия под наблюдението на Москва през октомври 1944г.  до май 1945 г., заема централно място в след деветосептемврийските репресии в страната.

Още по-голяма е изненадата от факта, че под негово прикритие в продължение на десет месеца се извършват десетки хиляди убийства на десетки хиляди граждани , които и днес се водят  „безследно изчезнали".

Прогресивният и интелектуален елит на нацията бива  унищожен напълно и за това няма да прочетете в нито един буквар и български учебник -няма да чуете това от нито един български преподавател да  го спомене дори.
Вместо това в  академичните среди и изданията на тритомната История на България, издадена от  1964 г., насам дори и днес четем:

„Народният съд бе важен орган на пролетарската диктатура, който решително се справи с най-отговорните хитлеристки оръдия и народни палачи.""
    Абсолютно нормална последица от целенасочената пропаганда която се води от РУСИЯ от десетилетия насам и която затри буквално България . 
  Необяснимо е., дори господарите ни с  Авроатлантическите им ценности след падането на СССР  забраниха буквално да се пускат материали за историческите истини и реалности у нас. Така  промитите,изнемогващи да смогнат на 24/7 нон стоп пропаганда млади хора да отсеят истината от лъжата става невъзможно.
При все ,че те  са на прага на оскотяването си по скоро за да учат изобщо в училище  за миналото те се нуждаят от басизни стойности и поне капка  партиотизъм и това го нямат налично.
  Трябва да се знае ,че Хитлер изглежда като малко детенце  с концентрационните си  лагери и  всичките жертви на Втората световна война пред  масовите кланета на другаря Йосиф Висарионович Сталин който избива  над 150 млн. души само руснаци свои хора  в  концентрационните лагери основно на САрхипелага  Гулаг в  Сибир.  Фокусът е бил интелигенцията и не само в Русия,но и в целият Източно Европейски Блок от  сателитни на СССР държави тя  бива  унижожена и заличена -Постигнато .
Вариантите на Гулаг бяха налични и работещи  навсякъде "под пълна пара".
У нас прочутият затвор Белене за  който от 1944г. до 1989 -до 2013г. има  пълно информационно  затъмнение, наложено с  закон от всички "Виновни  под общият термин и предлог  КОМИСИЯ за защита на
ДОСИЕТАТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ  ОТ БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ
Защита на кой от кого за какво  ?  Защита на цялатА ИЗМЕТ И ПАЛАЧИТЕ 
Защита да не се разкрие истината за Кървавата им жестока,отвратителна и Фашистка идеология която същност на политиката прилагана от БКП надминава Фасшизмът по терор защото  унищожи всичко у нас и в бившите съвети .Видно е къде е нацистка Германия днес. 
Умишлено  липсва  какъвто и да било конкретен анализ на случилото се с цел да се "ослепи"  нацията за престъпленията им.

В училищата се твърди пред децата ни и се  учи, че комунизмът едва ли не е някаква малка грешка,по скоро добра ,че ние сме малка държава, БЪЛГАРИЯ      - 110 , 994  [кв.км. )
ИЗРАЕЛ            -20 770 kmІ)
ХОЛАНДИЯ      -41 5 28 kmІ)
ШВЕЙЦАРИЯ  -41 290 kmІ)
ЛЮКСЕМБУРГ - 2 586 kmІ


Ние сме на площ по големи от петте най силни държави в света взети заедно и тази Комунистическа деградирала измет ще ми говори че сме малка държава 

Учи се ,че БКП не е престъпна организация, за избиване на хора без съд и присъда Че не е съставена главно от най големите главорези,олигофрени и престъпници които поголовно унищожиха интелигенцията . За нищо от това не се говори.
Поколението което  живя по комунизма като че ли и него го е хванало амнезия и се пишат феноменални глупости, че хората са живели добре тогава и,че правешкия селяндур заедно с елита от над 300 човека са  светила на икономическата и политическата мисъл.
В психологията има цял дял т.нар синдром в който ЖЕРТВАТА започва да съчувствува над Издевателя си,над Терориста кохто я тероризира незнам как точно се нарича но жертвата брани и защитава Издевателя.
 
Имената на Гриша Филипов,Милко Балев,Вълко Червенко,Пенчо Кубадински и хилядите боклуци с наследниците им на режима заграбили кървавите пари на народа и България за тях дума не се отваря -нищо не се споменава изобщо .
Всички управлявали  ЦК на БКП в момента наследниците им  са мулти,мулти -милиардери и конролиращи всички сектори на икономиката. 
Колко  млади хора (познавате че и не толкова млади) които знаят нещо за ГОРЯНИТЕ ?!

Може би си мислят,  че това са хора които живеят в горите заради екологично чистата среда ?!

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%8F%D0%BD %D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%
D0%B8%D0%B5

Нормално е, да не знаят:родени са в друго време, в учебниците им  по история не пише тези факти те са премълчавани или заметени или изцяло унищожени от комунистическата пропагандна машина .А тя е била в пъти по лоша от тази на Гьобелс.
!
Лошото отношение на помещици и фабриканти към народа в Русия роди комунистите.
Диктатора Батиста роди Кастро и му "натика" властта в ръцете.  Българските мафиоти и порестъпници комунисти, от своя страна, "родиха" мутрите Мутрите и мафиотите "раждат" престъпници. Русофилството у нас  се култивира бавно и полека с десетилетия .
Дори днес еко направите сравнително проучване ще установите огромна носталгия към комунизмът и тези бандити защото народа е "ослепен" буквално и преносно. Ако идете обаче  в Полша,Словакия Чехия  едва ли ще отворите един единствен  буквар в който на децата да не се спомене ""заслугата на Русия"" и издевателсвата и допринесли за унищожеаването на полската  нация и интеигенцията и тн. 
Посредственоста и култивирането и са цел номер едно дългосрочно  за запазване на  статуквото  на  власт на  тази прослойка. Единственната държава сме ние в Източно Европеският блок която тъне в НОСТАЛГИЯ по КОМУНИЗМЪТ и не само.
В 2013г.у нас  вирее ДИВ,СВИРЕП КОМУНИЗЪМ  носталгия по отминали "" победи.""" Одурачването на нацията продължава в мощен тръст чрез медиите и върви с пълна сила. Който и където да е бил в целия цивилизован свят, навсякъде знае :
Където и да идем,трябва да обясняваме и сравняваме защо в България не може,не е така, и не става така както е там.
  Горянско съпротивително движение

Горянството е въоръжена съпротива срещу установения в годините след деветосептемврийския преврат комунистическо сталинистки режим в България, То проъществува в България от 1947 до 1956 година. Участниците в това движение са наричани горяни и то е първото съпротивително движение срещу комунистически режим на Съветите (СССР)след края на Втората световна война.

Новоустановилият се комунистически режим, с помощта на Червената армия, налага масиран терор и репресира опозиционно и реакционистки настроените към режима.
Чрез имплементиране на мерки в които всеки един елемент в държавата се превръща в "УШИ И ОЧИ"на ДС .Съседи,приятели,братя и сестри пишат доноси срещу братятя ,съседите си и приятелите си .
До 5-и октомври 1944след като горяните придобиват популярност и новата власт е пред заплахата от гражданска война, на 12 март 1951 г. Вълко Червенков в доклад пред партията се противопоставя на извращенията при провеждането на политическата линия. Това се оказвало коварен капан за излезлите от нелегалност противници на властта които били заловени в края на април същата година.Всички избити между 1951г. и 1952г. Факт е пасивната позиция на Западните страни при Берлинското въстание — 1953 г., Унгарското въстание — 1956 г., Пражката пролет — 1968 г. При това отношение на Запада към източноевропейските въстания, горянството е обречено, но въпреки това, е една продължителна съпротива.г., без съд и присъда, главно чрез централно организиран терор, са избити хиляди хора.  Следва стихиен терор без реакция на властта до декември 1944г. От 1946 година започва преследване и на коалиционните партньори в Отечествения фронт — земеделци, социалдемократи, членовете на политическия кръг „Звено“. Екзекутирани са дори политически ръководители и депутати. През 1946г., за статиите "Нашата войска" и "Защо ме изкушавате, лицемери" социалдемократът Кръстьо Пастухов е осъден на 5 години затвор. През август, 1949г. той е удушен в затвора. Един от осъдените на смърт и екзекутирани през 1947 година е Никола Петков — лидерът на земеделците. Освен това, властта действа за премахване на всички некомунистически партии. През 1947 година е забранена със закон БЗНС „Никола Петков“ и всичките и лидери са арестувани. Последната опозиционна партия — Социалдемократическата (БРСДП(о)) е унищожена през 1948 година, като цялото и ръководство и парламентарна група са вкарани в затвори и концлагери. Политическите репресии са насочени и към селячеството и тяхната политическа организация като към основен извор на недоволство срещу комунистическото управление. През април 1948 г. земеделският лидер на БЗНС „Врабча-1“ Димитър Гичев е обвинен в съдействие за „организиране на въоръжени чети“ за борба срещу властта, даване нареждания за „организиране на саботажи“, в „разпространение на слухове“ и е осъден на доживотен затвор.В горянските движения освен изброените политически дейци се включват и анархисти, бивши царски офицери, малък брой комунисти-трайчокостовисти, бивши дейци на ВМРО, СБНЛ и други патриотични и националистически организации.Колективизацията на земята и формирането на ТКЗС-та оставя земеделците и селяните, основно симпатизанти на БЗНС „Никола Петков“, без собствена земя за обработване. Устройството на ТКЗС е коренно различно от съществувалите кооперации и от западноевропейските кооперации: цялата земя е обща. Това означава, че селяните нито са собственици, нито имат парцели земя, които да обработват.Насилственно се промяня цялата собственост на земи .Съществувалите дотогава кооперативи са премахнати. До 1944 година България е на второ място в света по развитие на кооперативното движение, след Дания.. Колективизирането се извършва насилствено, с различни форми на натиск и заплахи.При това отношение на Запада към източноевропейските въстания, резонно горянството е обречено, то въпреки това, то представлява единственната до днес сериозна съпротива срещу завладялата България след 9.Септември 1944г .измет .



Гласувай:
2



1. karaiany - Тази истoрия се повтаря вече 24 г...
20.09.2013 15:18
Тази истoрия се повтаря вече 24 години, но кой "чете" история в днешно време?!
Този народ обича съдбата си до мазохизъм! И не е единственият- учи се от братския руски народ. Много типично за цялото славянство между другото. :(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 684542
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883