Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2019 19:42 - Глобалистката мафия гласува закони за цензуриране на истината на това , което се случва в бяла Европа.
Автор: aidriell Категория: Технологии   
Прочетен: 13657 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 09.09.2019 16:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Законопроект задължи онлайн платформите да заличават езика на омраза от техните услуги .Милиарди видеа и съдържание са изтрити само за 2 месеца.Почти 2/3 от видео съдържанието на Youtube е "унищожено ".Tехнологичните гиганти, включително "Фейсбук" и компанията-майка на "Гугъл" могат да бъдат глобени с до 4% от техните глобални приходи, ако не спазват законът за Комунистическа Оруелска и Тотална цензура.

image


Според този закон реч на омразата е всичко,което не попада в списъка на ценности изповядвани от Либерал- демократите зад които стоят Глобалистите комунисти.Тази глутница , спонсорирана от грантове и НПО-та на Джордж Сорос и фондовете на Новият Световен Ред подмолно трови Света и опитва да налага цензура над истината от много години насам .Всеки коментар отразяващ истината на това , което се случва в момента за тях е HATE-Speech или преведено реч на омразата и трябва да се цензурира и трие .


Така твърдението ,че има само 2 пола съответно мъжки и женски това вече е реч на омразата.

Всеки против това да убиват живи човешки-бебета,ембриони фетуси   (чрез аборти) и да ги режат на парчета за да приготвят от тях хранителни добавки във Фармацевтичните Сатанински фирми е hater.Всяка борба с Абортите това също е реч на омразата. Всеки против това Европа да се превръща в aфро-iслямско гето е ужасен хейтър, но в този случай той е и Бял -Фашист. Сякаш, понечих да се запитам.Не може ли поне Ффашиста да бъде черен, африканец например?

Осъзнах ,че  не може...Според наръчника на левите либерал -демократи Фашиста не може да бъде друг цвят освен бял. Да видим още няколко конкретни примера, какво представляват тези диви леви-либерал демократи (глобалист -комунисти), които толкова мразят белият човек.Казвам белият човек , защото те очевидно те очевидно мразят белите хора и въобще нито го крият нито се опитват да налагат подобни програми в циганските гета в арабските държави или в екваториална Африка например:

Това долу е лицето и гъз*т на либералната демокрация...м/у впрочем!

image
Ако родител е против това да се насажда като ценност и гордост за децата му джендъризация , травестизъм , педерастии и други либерални ценности, прокарвани от глутницата умопобърканите леви либерал-демократи то този родител се явява престъпник и Hater според новите Евро закони.За да не помислите ,че си измислям ще ви приложа още примери на това какво е то Лява -Либерастия и Демокрация по Комунистически.

Преди месец либерал-демократичните про-джендър-трансексуални и хомофобни извънземни недоразумения решиха да отворят нов фронт на борба и да се заемат с ...Марката Nike , която била силно расистка. Според левите либерал демократ комунисти маратонките били БЕЛИ ,а това било чист и очевиден расизъм.

image



Логично "Nike" контрираха първоначално, че имат и черни модели ,но почакайте.
Черните модели се оказа също били расистки за либерал демократите.И не е  това за което си мислите.Черните Nike маратонки били расистки ,защото имали бялата буква "N "върху тях. А тя,както всички "знаем" (аз не знаех)  била знака на Хитлер.За това и Nike унищожи хиляди чифтове-тонове с нови маратонки.А изпълнителният им директор се наложи публично да се извинява и моли за извинение.За да угоди на болните и умопобъркани , атразин зависими либерал-демократи.

По принцип човешкият церебрум е асиметрична конструкция функционираща с 2 хемисфери свързани с различните функции.Лява ръка диагонално е вързана с дясно полукълбо и дясна ръка с ляво полукълбо.При извънземните либерал-демократи обаче там няма никаква връзка нито м/у ляво нито м/у  дясно полукълбо.За това левите либерал демократи-комунисти  те разсъждават с аналните си отвори предимно с тях.Ако още не сте съвсем убедени само почакайте!


image



Малката русалка Ариел е персонаж на Дисни , както и много други герои .Във всички
нови филми не само Ариел вече ще е черна.


.image




Целият  Холивуд преписва сценариите си и гони масово белите актьори.И тази Либерал демократична простотия не се ограничава само с Киното .Тя тече изобщо в живота под пълна ЦЕНЗУРА, прокарвана от либерал демократичните дебили.Вече не е важно какви познания и качества имаш ,а просто какъв цвят е кожата ти.И по добре да е черен защото програмисти в Силиконовта долина масово се оплакват от квоти наложени да назначават куцо кьораво и сакато негри ,които нямат елементарни познания за нищо , но  просто трябва да са мениджъри. 

https://trud.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B2-%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%83%D0%B4-%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B5-%D0%B1/










-Хармаяни от Хари Потър винаги е била черна !!!
-Просто вие сте слепи и отвратителни расисти , заяви в интервю и в прав текст Джоанн Роулинг към  малките си почитатели ,които недоумяваха, защо Хармаяни ще бъде заменена  с черно негърче.  Ако на тази снимка вие виждате персонажа на Хармаяни Грейнджър , значи според Роулинг вие сте отвратителен и гнусен  расист!

 image




image

Ако в тази снимка вие виждате Хармаяни Грейнджър от Хари Потър значи вие сте нормални хора и изобщо не сте расисти!Недоразумението Роулинг м/у другото е набедено,че е писало Кабалистичната окталогия Хари Потър от която то разбира се си няма и хал-хабер.

Бъдещето на Европа е в черни Афро орди.Плана Кандеулхорф-Калерги за заличаването на бялата раса, която е под 4 реални процента от жителите на Света  и подменянето им  с Афро негроиди тече в пълен ход.Тече усилено от много време насам това нещо по всички Европейски държави в САЩ Канада и Австралия.Няма за какво да сме потресени.Където видите,че някой толерира и подкрепя подобни програми ,знайте ,че зад това нещо стоят уродите наричани Либерал-демократи.Това са чисти  комунисти и техните господари Глобалисти.Не се учудвайте ,че точно в белите държави промотират организират гей паради феминистки сбирки, джендър програми и подобни простотии.Тикат се и се прокарва всякаква деструктивни идеологии  и Аврамическо религиозни мръсотии.



Та , господа Европейски педерасти законотворци Вие не сте гласували закон за премахване на речта на омразата.Това е чист Оруелски закон за ТОТАЛНОТО ЦЕНЗУРИРАНЕ НА ИСТИНАТА. Истината както казва Оруел ...  "Колкото едно общество пътува по далеч от истината ,толкова повече ще мрази тези , които я говорят"

image


Беше ясен и студен ден през Април .Часовниците биеха Тринайсет часа. https://chitanka.info/text/291-1984
   



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 682175
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 881