Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2012 00:02 - Българските специални служби изцяло отговорни да сме мишена на ислямски екстремизъм,Снимки от атентата в България последица от некадърността на службите
Автор: aidriell Категория: Новини   
Прочетен: 869 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 01.08.2012 12:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
.Безпристрастно   всеки сам за себе си може  да прецени и види що за хора  работят в  Българските така наречени и прословути
"служби за сигурност "

Визирам конкретно :

1-Българската Агенция за национална сигурност -ДАНС
2-Българската Полиция
3 -Българското Разузнаване
4-Българското контратерористично звено .


Всеки работил или имал вземане даване с тях знае от опит какъв огромен процент отпадък на обществено значими позиции е излят там и  работи  в тези институции .

Ето как именно  работят те.
Тези които работят честно качественно  и безпристрастно нека  не се засягат и обиждат  разбираемо е че не визирам тях  а отпадъка именно в системата им ,но това  което в крайна сметка е важно накрая на деня и се брои е продукта и резултата  който те всички съвместно и съвкупно дават  като продукт за обществото от своята работа .
Както се казва : "По делата ще ги познаете" .


Материала е  от 6-ти ЯНУАРИ 2012 година .
Вестника е Харец -израелски ежедневник .

Дани Шенар -Шеф на транспортното министерство на Израел
през декември месец  2011г забележете -ДЕКЕМВРИ 2011
е помолил по горе изброените ни " служби "от заплато-чакащи недоразумения   да завишат мерките си за транспортна сигурност конкретно .
Поради основателна информация от разузнаването за подготвяни атентати и терористични  актове на територията на България  .
Информацията е получена директно от Мосад и Шин БЕТ (военното разузнаване на Израел ) предадена директно към Израелското транспортно министерство и оттам  предадена на Българските  .......
олигофрени ,
служби с тревопасни човекоподобни"
не мога по  нагледно всеки сам да прецени как да ги нарече тези недоразумения .

Информацията е била специфично за БЪЛГАРИЯ.
Информацията е включвала изключителна специфика.
Информацията е абсолютно игнорирана от нашите служби .
По нея не е работено качественно .
Информацията е гледана така както 3 годишен гледа фойерверки.
Непоправимото се случва .
Какъв по естествен ход на събитията когато игнорираш очевидното идва неочакваното .

И четем по надолу :

"Контра терористичните звена и служби за сигурност на България "

(визират се по горе изброените  служби  с тревопасни животни )
ОТРЕКОХА ,ОТХВЪРЛИХА и ОПРОВЕРГАХА  каквато и да било информация  отказвайки да повярват на Израел за каквито и да било подготвяни терористични плотове ,замисли и планове за заплаха на територията на нашата страна .

Дани Шенар -шеф на Транспортното Министерство коментира пред вестник Харетц че е помолил България и Европейските Държави -партньори да завишат мерките си за сигурност специфично за транспортна сигурност става дума и превоз на пътници и товари не само Израелци но като цяло .

Специфичната   информацията  е била подадена много навременно изпреварващо и конкретно че  се подготвя терористичен акт и че ще бъдем  мишени на Хисбулла в България.  Конкретиката включвала възможност за терористичен акт в Голям град  или в наши  високопланински курорти . Шефа на транспортното министерство на Израел продължава :

"Помолих формално службите там да завишат мерките си за транспортна сигурност защото имахме " основателни притеснения" въз основа на конкретно постъпваща разузнвателна информация  която говореше за подготвяне на неизбежни инциденти като специфично помолихме службите ви да извършват претърсвания  на багажи и товари с Бомбо Проследяващи -Надушващи кучета
както и да завишат мерките си за транспортна сигурност било то чрез разгръщане на специфични мероприятия за наблюдение на уязвими места или чрез директен контрол над постъпващите граждани и товари в България
Материалът приключва . Българската тайни служби -ДАНС ,РАЗУЗНАВАНЕ,КОНТРАТЕРОР
издават дни по късно  прес-съобщение че нямат  никакви абсолютно никакви данни и информация за планове на Хизбаллах  или друга организация  да атакува  на Българска територия .
Съобщението  е от 4 Януари 2012 година
Поступилатa информация от Израелските тайни служби е от края на 2011 година .

  Българска Агенция за Държавна сигурност- ДАНС ,МВР,Контра Терор и прочие некадърни ,некомпетентни и леко казано престъпни служби очевидно могат :

- да издават прес-съобщения .
-да не вършат нищо от  работата си за която са платени .
-Очевидна е  безпредметно да им се подава изпреварваща,навременна и конкретна  информация .
-Изобщо не  са наясно с свойството и значението на нещата и естественно не могат да ръководят действията си и постъпките си камо ли да управляват събития -т.е -невменяеми са.

Личният ръководен състав там е съставен от пълни  ръководни олигофрени в тези служби които не са непозволили информация  да слезне ,проникне на по ниско ниво за оперативните работници и служителите които да извършат наблюдение своевременно на обстановката,да  вземат превантивните мерки за предотвратяването на случващото  се .
Така както направиха колегите им в Кипър .
Така както направиха многочислен брой държави осуетили над 12 опита за терористични атаки в последната година на своя територия .

Въпросите не са в  количествените измерения на това доколко много и доколко  специфична  е информацията  нужна на тези абсолютни тъпан...ри работещи в тези  служби  за да се задействуват .

Въпросът тук е че от тях се очаква непостижимото защото съвестно и качественно и навременно реагиране и работа е нужна необходима е като правило за да могат да защитават те гражданите и териториалната цялост и неприкосновеността на държавата ни.
В същият момент  те дори не знаят какво правят  и работят там в службите си.

Не ми се иска дори да коментирам последвалото .

Същите тези ръководни олиго...  наизскачаха с изказвания хвалби и информираност внезапно :
Един  познавал шефа на ЦРУ ........
Друг бил извършвал  разследвания съвместно с ФБР,КГБ ЦРУ,МОСАД
Трети знаел това,онова,трето .
Подробности,подробностти по атентата и всичко се превърна неочаквано на селска вечеринка ,селяндурщина и простотия .
Министърчета  ,депутати ,заместници ,лелки ,чичковци ,знайни и незнайни малки човечета решиха че могат да коментират неща които в цял свят не се коментират .
Да правят  впечатление  с информираността си или по едни или други поводи .
Това  замаскира основният системен проблем на неадекватните ни служби.



Седмица след атентата същите тези "специалисти "са там където бяха и в началото Те  нямат никаква яснота относно :

-Кои са  хората подготвили и  извършили атентата .
-Откъде са  влезнали и с какви документи .
-Как е  планирана операцията ?
-Кой и откъде е осигурил логистичната  подкрепа на наша територия -Каква информация са получили и има  ли такава придобита за потенциални нови мишени  ?
-Как са се измъкнали  извършителите ,откъде съответно ?

Този факт налага чуждестранни служби изцяло да се намесват в цялостното разледване и да компрометират -действуват като аболютно игнорират Българските ни служби като липсващи .
Те и липсват предвид гореизброеното .

Жалкото е че досега  нито един от по горе играещите карти специалисти и управляващи   тези служби не ,не му е вменена никаква отговорност и вина за ставащото докато в цивилизованите страни уволненията валят из ведро.

Няма уволнени и разжалвани олигофрени генерали и управляващи Според мен те реално  трябва да са в затвора за убийство с некадърност и бездействието си  довело до атентат в най новата ни история .
Междувпрочем в последните четири пет години станахме свидетели на доста ужасяващи инциденти в България .
Започвайки от мистериозно изгорелият до основи влак прословут Кардам .....и стигайки до множество неочаквани инцидевнти с автобуси и боеприпаси  .
Естеството и начинат на някои от тях обезпокояващо навеждат на ужасната версия прикривана директно от обществото за тероризъм .
Невъзможно е или поне каква е вероятността да се запали до последното купе цял влак или след силен гърмеж на магистралата  автобус да се обърне и да избие множество хора .
Не съм почитател на теории за конспирацията, но очевиден факт в момента е че нашите служби изцяло за който са отговорни и прпоспали целият замисъл на пъкленият план по:

Замисъл
подготовка
проучване
успешно изпълнение
заличаване следите
на подобна оперативна терористична операция в която участват десетки хора десетки.
Всичко  се случва поради неизпълнение на своите служебни задължения  на нашите служби на които плащаме заплати .

Тлъсти заплати ще ви кажа особенно на тези специалисти от разузнавателният генералитет и подобните на ДАНС служби в които прост шофьор взима 5 пъти средната учителска заплата и 4 пъти средната лекарска заплата .

Преди дни от Ройтерс изтече секретен доклад на NYPD .
NYPD e Полицията на Ню Йорк Сити и тя недвусмисленно свързва ИРАН в свой вътрешен анализ с 11 плота за терористични актове само през 2012 .
9 от  тях  са осуетени през  2012 г. 
2 са извършените  единият сме ние в Бургас .
Според техният  секретен документ за вътрешна употреба прихванат с пари от Ройтерс
Иранската Революционна Гвардия работеща чрез прокси връзки и организации  е отговорна директно  за всички  плотове и опити за  атаки и атентати .
За всички тези  11 Атентата.
От осуетените  им опити става ясно че  най често ползуват:

1-много добре подготвенни  и обучени групи и звена с терористи
-оперативни работници които проучват планират и събират информация внимателно преди да действуват директно в самата държава заедно с местни криминални или симпатизиращи елементи за подкрепа.

2-Ползуват експлозиви военно производство ,пластични експлозиви и магнити за закрепване към метални мишени на устройствата

3-Детонират отдалечено експлозивите или  ръчно или  чрез импровизирани устройства като   най баналните разчитат на ефективно изваждане щифта на обикновенна ръчна граната .

В България от години  оперативни  работници на :

ХИЗБУЛА
ИСЛЯМСКИ ДЖИХАД 
ДЖАМАА ИСЛАМИЯ 
ХАМАС 
Ал Кайда
Джихадисти
Салафисти
УАХАБИСТИ
ТАЛИБАНИ
Всички тези представители на радикални течения
в исляма меко казано от години  РАБОТЯТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ.
Също така и други  знайни и незнайни терористични подразделения на илсямистките  воини кръстосват надлуж и нашир територията ни
и събират разузнавателна информация .
Те работят " ефективно и подотвят атентати или деструкцията на България в това може вече да не се съмняваме изобщо .

Докато нашите силно занижени критерии за защита действуват под форма  "дюнерът ни  пази "
тази силно радикализирана ислямско терористична паплач кръстосва,планира атентати и раздира държавата ни парче по парче .
Ние може с пълно право да  наречем  службите си сбирщина  олигофрени  които стоят и чакат потвърждение за вече случило се събитие .
Ами ето ,случи се !!!
Има ли промяна за тях в оперативната обстановка ?
-Няма .
Винаги  изненадани .
Търсят оправдания омаловажават фактите .


Коментарите им впоследствие че никоя държава не можела да предотврати подобни неща са меко казано извинение за безсилие но и показват виша  степен неспособност на службите ни да си вършат работата и да се справят.
Естественно че е можело да се предотврати .
Кипър току що го направи заедно с много други страни .12 атентата 
9 предотвратени .

РЕЗОННО Е ДА ЗАПИТАМЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ СТОЯЩИ,ЧАКАЩИ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА  КАКВО ЧАКАТ  ?

Втори атентат в вагона с майки с деца  подобен на този от недалечното ни минало ?
Самоубийствен атентат на препълнена с хора ,гара ,улица в някой наш претъпкан курорт ?

Новопостроен мол да хвръкне в въздуха заедно с посетителите  ?
Или пред НС някой специален медицински екип да събира по улицата трупове и останки като в филм на ужасите ?

1-Приемете и гласувайте доживотен затвор за ислямски тероризъм в синхрон с света .

2-Уволнете цялата  паплач  от олигофрени на виши позиции в службите ни и  изпратете свестни и кадърни разследващи и можещи хора на обучение да предотвратяват подобни неща и да се обучат кадърно

3-Завишете мерките за сигурност за всички на драконовски

4-Въведете расово профилиране навсякъде от Авиопортовете ни до училищата за подготовка на полицаи и специалисти за службите

5-Въоръжени с автомати полицаи по улиците трябват  преди да започнем да приличаме на Бейрут 


Посещавайки Слънчев Бряг тази година останах потресен и изумен как е възможно на претъпкана буквално от хора улица с толкова много майки,деца,възрастни в разстояние на повече от 2 километра да не видиш  нито един въоръжен и униформен полицай ?
Това е Безотговорно
Това е направо престъпно.

Някой въобще може ли да си представи координирано нападение на ислямски екстремисти в час пик до какво може да доведе при тези направо липсващи елементарни мерки за сигурност  в България .

Живял съм в много страни но в нито една от тях няма подобно безхаберие и това е чиста проба нагла безотговорност към сигурността на гражданите .

В Ню Йорк мога да ви уверя че има 300 000 полицаи .
Те са най малкото което хората виждат .
Демонтрирайки присъствие на всеки 50 -100 метра на групи от по 4-5  човека .
В метрото пише а и навсякъде в града изобщо има табели и телефони
IF YOU SEE SOMETHING SAY SOMETHING !
Ако видиш нещо -недей да мълчиш обади се!!!!


Тежко въоражени SWAT членове има на всички възлови места и дори армейски части в пълно бойно снаряжение с автоматично оръжие охраняват инфраструктурни обекти и нацията си .

Общо взето има желязен ред и спокойствие и можеш непринудено да кажеш че е сигурно място за пребиваване и туризъм.


Нека спрем да наричаме опитите за тотална ислямизация с други имена освен тенденция към създаване на Шериатска държава .

Терминът говорящи майчин език е заблуждаващ защото технологията на асимилация на една суверенна държава започва така :

1-Създаване на минимален брой етнос
2-Създаване на партия
3-Извоюване на определени свободи ,телевизия на собствен език ,джамии ,минарета
4Привилегии-Носене на забрадки на публични места ,Вой от джамията по цял ден и право на защита на религиозните ти забележете РЕЛИГИОЗНИТЕ ти свободи
4-Контитуционно господа думата свобода е подвеждаща защото в всяка цивилизована държава се защитават индивидуалните  свободи като :
Право на живот и собственност лечение и пр.
Не религиозни свободи  господа .Не и религиозните.


Религиозната свобода води до джихад в Исляма
image
А пътя на джихада води до Шериатска държава .
Държава в която законът на шериата и Корана са  издигнати над националното законодателство и правата на хората и техните индивидуални свободи не струват нищо .

България понастоящем е пълна с радикални елементи и ислямизирани лумпени -умерени ислямисти ги наричат,но всъщност  това са  бъдещите атентатори  камикадзе и терористи
.

Докато не се забрани с закон ислямистката пропаганда в вредните и течения както и безконтролният строеж на джамии и минарета
Докато държавна сигурност не депортира всички радикални мюсюлмани  обратно в саудитска арабия  или откъдето идват а местните не вкара в затвора за дълго Глобализацията ще ни се види много тясна скоро защо?
У нас е рай за процъфтяване на ислямски екстремизъм .
Сърбия ,Лондон Америка го разбраха по лошият начин .

Всички фондации на ислямска издръжка и желаещи да учат Коран в Саудитска Арабия Имами с закон -
Забрана !!!

Ислямска телевизия има по цял ден но защо няма  директен превод отдолу на български .
Какви ги плещят ?
Някой знае ли ?
Както и на събранията си и предизборните си срещи ?


Имами промиващи мозъци на стотици деца четящи Коран в радикални версии по цяла България обикалят .
Те трябва да се одобряват стриктно от  Вероучение и от ДАНС съвместно с МВР под строг подбор .
Проповеди като провежданите безконтролни в момента насаждащи радикални идеи и насаждащи  омраза и нетърпимост към Българите в България трябва да носят ефективен ЗАТВОР от 10 до 30 години за всеки дръзнал .

Превърнахте България в разграден двор  и рай за ислямските Терористи господа управляващи . .
Ще берем горчиви плодове скоро .

Цветанов ., никой не се  вълнува дали атентата е дело на алжирец или ливанец освен технически .

По важното е че терористи,обезпокоявани и вещи в занаята си терористи  правят влизат,излизат у нас необезпокоявани кръстосват страната и внимателно планират атентати .
Извършват ги .
Впоследствие напускат без абсолютно никой от горепосочените служби да придобие дори частица от това какво става на собственната им земя .

По лошо -дори службите сега впоследствие  дори  не знаят  какво става в държавата им.
Оттук насетне да ни уверяват  с версиите  си  горепосочените служби за картоигране е пълно невежество .
Всеки е способен  да разбере  че такава операция не се провежда спонтанно .
Изисква се внимателно наблюдение ,проучване и планиране на всички детайли .
Има си екип  от "специалисти" които я подготвят изпълняват и провеждат .
Няма абсолютно никаква вероятност да се надяват службите  че е дело на самотен атентатор с раница хванат на камера
Опитът на службите  ни да ни втълпят че работят е патетичен и резултатите не закъсняха от дългосрочното им бездействие .
И след като те са изцяло компрометирани какво ни остава освен да изчакаме  другите -чуждите служби да ни кажат на добра воля какво е станало.
Силно ме съмнява че атентатът ще бъде разкрит поради самата специфика на действие и поради липсващата ни надеждна система за проследяване на подобен род заплахи .
Ние проспахме 11 Септември когато живи хора скачаха от високите кули и ставаха на кървава слуз на бетона отдолу.
Дано този терористичен акт  подействува правилно,отрезвяващо  на службите ни за безопасност  за да живеем в по сигурна и спокойна страна отсега насетне .

image


image

image

image


image





image




image




image



image



image



image





image



image



image


image

image


image





image



image



image


image


image



image

image

image



image


image

image


image


image

image



imageimage

image


image
ФОТОРОБОТ НА ЕДИН ОТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ
НА  АТЕНТАТА В БУРГАС
.



Новият  Детайлен Фоторобот на един от Извършителите направен по детайлни данни от главата   на трупа на атентатора самоубиец .

image

image


И най накрая прословутата ни полиция и служби успяха да реконструират действителният изглед на един от Атентаторите .Нека всеки виждал го се обади в найблизкото районно управление на МВР .


image


image




Гласувай:
5



1. shtaparov - Ето я истината по въпроса,според мен:
03.08.2012 16:47
Аз съм на мнение,че в Българските специални и всякакви други служби имаме отлично подготвени кадри и надъхани за благородни подвизи момчета,но някой им връзва ръцете и им пречи да работят така,както подобава. Най-вероятно "Партията" е получила от туркомюсюлманите достатъчно дотации и комисионни,за да организира цяла система от законови и подзаконови пречки,които да не позволят на хората от Службите да си гледат работата достатъчно качествено и ефикасно. Тези мерки помагат на такива хора не само при нужда да си правят сатанинските атентати,но и да се пазят от разкриване на ежедневните далавери,в които 99% от тях са замесени!
цитирай
2. aidriell - Да,лесно е да се търси обяснение в конспирации и теории
03.08.2012 17:16
Когато очевидното е налице,нелицеприятно,а именно че ние нямаме никакви служби ама никакви за национална сигурност
цитирай
3. tit - Ние национална сигурност нямаме,
03.08.2012 23:31
ти служби търсиш.:))
Анямаме сигурност, щото нямаме държава...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 684592
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 883