Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2012 01:40 - Заради 1500 евро пенсии -Гневът на Гърция в снимки
Автор: aidriell Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 10125 Коментари: 14 Гласове:
6

Последна промяна: 07.03.2012 01:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image


image

image

image

image


image


image"
image

image

image

image

image
image








Гласувай:
6



1. sande - А когато ядохте кюфтетата ви беше хубаво, а?
06.03.2012 08:35
Нито тържествувам, нито злорадствам, нито ми е жал за гърците ...

Рано или късно има Видовден.

Рано или късно сметката трябва да се плаща.

Така завършва пиянството на един народ.

Спомнете си как завършва "Под игото" на Иван Вазов. Само лудия Мунчо протестира. Българите са плакали много, след борби, възходи, войни, трагедии.
Знаят кое колко струва.
цитирай
2. aidriell - Съжалявам че не си разбрал гледната ми точка и това което наистина исках да покажа а именно
06.03.2012 13:00
Пълната мизерия в която живеят Българите Безропотно и робски вече с години Оставих ти коментара единственно защото онагледява защо сме на това дередже в момевнта .По голямата част са сеирждиите очакващи някой да дойде и да им оправи батака
Докато повече хора мислят като тебе че гърците плащат и въобще някога ще плащат и цент от това което ние плащаме вече 25 години+45 жална и майка на цяла България
Гответе се за мизерия и безпаричие и другата крайност нечуван лукс на олигархо богаташи .Очаквайте едно голямо Гето в което ще се превърне България в което ще има хора и хора от дугата страна вживеещи в Резиденшъл Парк
Българите нямат капка идея кое колко струва защото са РОБи с робск психология и съзнание и са вечните подчинени и все още живеят в петте века робство и постоянно мачкане на населението.
Е 45 години комунизъм си кзват нагледно думата .
А ти помниш ли как завършва държа която няма пари да храни собственнната си аармия и граждани ?
цитирай
3. sande - Не ми се сърдете, и вие сте прав, ама и аз не съм крив.
06.03.2012 15:32
Гърците си поживяха нашироко.

Сега се налага малко да се постегнат.

Аз приемам и вашата гледна точка. Българина се примирява, има нещо останало от робската психика. Безспорно.

Но не се знае, ще се види. Но не ми се ще да се стигне до палежи, вандалщини. Знаем на какво е способна "вековната злоба на роба".

А държава, която няма пари да храни своята си армия, ще храни чужда.

Извинявам се,ако съм ви подразнил с моето мнение, но това е, пак ще кажа - едната страна.

Поздрави за интересната фотоинформация. И за изразената позиция.
цитирай
4. aidriell - всяко мнение е добре дошло не съм имал и намерения да се дразня или сърдя
06.03.2012 17:34
Гърците казвате живели нашироко ама съпоставимо с българите
всичко зависи от коя камбанария се мери .
Ако е от Люксембургската и швейцарската те достигат 1860 евро минимални работни заплати и изглежда има още по широки ;-)
цитирай
5. анонимен - До - 1. sande Fyrom Педерунгела
06.03.2012 18:41
До -1. sande Fyrom Педерунгела

А когато половината от Балканите, ядохте гръцки кюфтетата ви беше убаво, Ъ,Fyrom Педерунгел?

цитирай
6. teadia - aidriell, 1500 евро пенсия?
06.03.2012 19:41
И се бунтуват? А ние какво да кажем?
Гърците са по-мързеливи от арабите, въпреки че климатът им е чудесен, те вечно спят и кога работят? Само искат, искат и са в тежест на ЕС. Добре ще е да ги изключат, да си въвеждат пак драхмата и да се спасяват.
цитирай
7. анонимен - Заради 1500 евро пенсии
06.03.2012 21:50
Едно лично уточнение:Какво очаквате?Гърците са джипситата от Египет,хлътнали във Византия в 13 век след като латиняните бягат в 1264г.,последвани от продажните византийци и се установяват в Испания,Сафардия!Сещате се кои плъзват по Европа от там.От както са в ЕС ползваха субсидии като нашите невъзможни за интегриране техни събратя по кръв и манталитет!
цитирай
8. анонимен - 123
07.03.2012 11:35
Типично по български гледаме от страни и злорадстваме,бездеистваме и не осъзнамаме колко жалки сме ние,не гърците.Те поне имат адекватно поведение на хора,който се борят за живота си,а не биволското,безропотно примирение на народ,който винаги някой го е мачкал и ще продължават да го мамят.СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!!!АКО НИЕ НЕ СИ ПОМОГНЕМ НЯМА КОЙ!!!!!
цитирай
9. анонимен - greeeeeeeeeeeeeece
07.03.2012 11:52
sled vsjka revoliucia neshtat stavat vse po zle.garcite se dokaraha do tova polojenie s mamene na evropeiskia saiuz za da polu4avat pove4e subsidii.polu4iha gi ,izpliuskaha gi ,sega shte gi povrashtat.ne e robska psihikata na balgarina a e dalnovidna.madar e balgarskia narod.kato njma shte zatjgame kolanite.70 godini shumkarska vlast izprazniha kasata.
цитирай
10. анонимен - бе какви ги дрънкате, гърците си ...
07.03.2012 19:00
бе какви ги дрънкате, гърците си отстояват правата, да не им намаляват пенсиите и заплатите. сжикнали са да работят малко и да хар4ат...ми ние 6то не свикнем като тях, защо ги вините, 4е искат да живеят леко?!! защото ние не можем, и за това всички трябва да са зле като нас?! веднага се сещам за казана в ада, дето не се пазел. И айде да не учиме дадо ни как се кашля, а да си оправим нашата кочина, 4е дори и да им намалят пенсиите - 6те станат 700 евро
цитирай
11. анонимен - е, това е гадно. всичко това пору...
08.03.2012 16:16
е, това е гадно. всичко това порутено и изпочупено е нечии труд. после някой ще плаща за това, че единственото свястно, което са измислили, е да протестират като рушат. вместо да вземат за база съществуващото вече направено и да нанесат промени там, където са истинските им проблеми...
но така наистина е по-лесно - като разбесняли се, тръшкащи се деца в магазин за шоколадче - някой трябва накрая да им обърне внимание и да изпълни исканията им....
цитирай
12. анонимен - думи нямам
08.03.2012 16:23
Лелеее, какви овце сме!
цитирай
13. lambo - Ако тук ни дадат по 1 500 евро,
08.03.2012 20:50
народа масово ще излезе да тропа хора по площадите
цитирай
14. анонимен - Динков
11.03.2012 12:02
С гърците ние българите имаме сходен манталитет.Основна разлика е,че през 1944г.,при тях влезнаха англичаните,а при нас братята руснаци.Наричам ги братя защото такива ги чувствам,но комунистическия режим който наложеха ни спря нормалното развитие.До 1944г.като икономика България е стояла винаги най-добре на Балканите.
А Гърция исторически като държава не може много да се хвали(не бъркайте малките древни елински държавици и Източната Римска империя с Гърция). Гърците основават своя държава едва през 1822-1825г.(и много българи се бият на тяхна страна,но решаваща е ролята на Великите сили).
Смешното е,че само десетина години след като се освобождават те ФАЛИРАТ.
Гърция до към осемдесетте години на миналия век бе зле.Едва след като е приеха в ЕИО дръпнаха напред(лошото е,че те се взеха много на сериозно).Как мислите,ако някой глупак на нас ни дава в продължение на 30 г.по 10 милиарда долара или евро всяка година,ние дали ще ги откажем(30х10=300).Сега гърците трябва да си седнат на задника,и да се сетят,че за да имат трябва да работят. Но като икономика в момента Гърция въпреки колапса стои по-добре от нас.Имат доста развити отрасли(корабостроене,хим.пром.,туризъм,финанси и др.)Вижте им брутния вътрешен продукт.Имат и развита инфраструктура.Все пак през тези 30 години колкото и да крадяха и да лъжеха,а те са и мързеливи(самите те си го признават),доста неща направиха.Но ако не се вземат в ръце,както са я подкарали(по БВПродукт за миналата година изостанаха след Словения),току виж след 10 г.станат на нашето дередже.А и чужди пари все някога се връщат и то с лихвите.Аз искам да имам богати съседи, за да сме богати и ние.
Но да не злорадстваме,а да си стегним опинците,че и ние не сме цъфнали и вързали.С тая некадърна и корумпирана политическа класа,а да си кажем честно кривиците,и на нас много-много не ни се работи,няма да ни е лесно.Ама хайде по-ведро,пролет идва.Ще се справим.Ние сме устойчев народ.Все пак Българея е на европейската карта от 1330 години...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aidriell
Категория: Технологии
Прочетен: 682221
Постинги: 178
Коментари: 189
Гласове: 881